Cum alegem un pulover. ”Este important să investim în pulovere calitative.”

Cum alegem un pulover. ”Este important să investim în pulovere calitative.”
Cum alegem un pulover

Puloverele sunt unele dintre cele mai iubite, achiziționate și purtate piese vestimentare pentru că oferă multă comoditate în sezonul rece. Mai mult decât atât, ele nu se calcă, sunt călduroase și arată foarte bine într-o infinitate de mixuri stilistice.

Frigul și-a făcut deja apariția, venind astfel momentul perfect pentru a vorbi despre pulovere. Cristina Crăciun și Gabriela Ghizel au vorbit în cadrul emisiunii “Teo Show”, difuzat la Kanal D, despre cum să alegem un pulover calitativ. Cele mai apreciate fibre pentru pulovere sunt cele de cașmir, lână Alpaca sau Merinos. Prețul unor astfel de piese poate porni de la 400 de RON, fiind bine să le alegem în nuanțe neutre pentru a le putea purta în mai multe combinații și mult timp de acum încolo.

Combinația de materiale trebuia analizată foarte bine. Materialul de care lumea trebuie să se ferească este Acryl. Aceasta este un material sintetic, pufos și moale, însă după maxim 2-3 purtări se scămoșează și își mărește dimensiunea extrem de ușor.
“Cea mai importantă alegere este modelul puloverului. Este important să investim în pulovere calitative, pentru că acestea se uzează destul de repede când sunt purtate”, a spus specialista.

Citeste si: Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

Cum alegem un pulover[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cu ce se asortează geaca de blugi. Care sunt combinațiile pentru o ținută reușită

Cum putem stiliza puloverele

Puloverul poate avea tendința să îmbătrânească daca nu e combinat corect.

Se poate încerca adăugarea unor accente moderne, cum ar fi o pereche de pantaloni de piele pentru a obține un efect spectaculos. Cu cât un pulover este lucrat mai gros sau are aplicații, cu atât va da mai mult volum. Și totodată, un pulover lucrat mai subțire poate înlocui cu succes o cămașă într-o ținută office.

Citeste si: Cât costă și cum arată pantofii sport preferați de Kate Middleton. Prețul este surprinzător de mic

Cum alegem un pulover[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Cu ce se asortează hainele în dungi. Care este cea mai reușită combinație vestimentară

Mai mult decât atât, specialista a vorbit despre preferințele personale în materie de stilizare a puloverelor. Ele se pot purta sub formă de șal, mai apoi putând fi purtate dacă este frig afară, sau oversized, cu ajutorul unui pulover cu o măsură puțin mai mare.

Totodată, puloverele oversized sunt recomandate a fi purtate cu un obiect vestimentar cu volum ceva mai mic în partea de jos.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Sfaturi vestimentare pentru femei plinuțe. Piese care le avantajează

Cum alegem un pulover[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Gențile: Importanța lor, Tendințe și Stilizări Pentru Femeile Extravagante

“Un pulover oversized se poate purta sub formă de șal. Mai mult decât atât, îl putem avea mereu la îndemână dacă ni se face frig. (...)  Mie îmi place să port puloverele cu o măsura mai mare ca să îmi vină puțin mai lărguțe pe corp. Mi se pare important de punctat că, dacă ai o piesa foarte oversized în partea de sus, e întotdeauna recomandat să compensezi acest volum cu ceva mai mic în partea de jos”,  a

mai precizat ea.

Un alt mod ingenios de stilizare este transformarea unui cardigan simplu, închis în nasturi, într-un pulover mai neobișnuit. El poate fi purtat cu o fustă cu pliuri sau din satin, sau cu pantaloni eleganți, de costum.

Citeste si: Garderoba unei femei de 50 ani. „Primul sfat, cel de bază, ar fi să poarte hainele în care se simt frumoase, să nu încerce să fie în trend cu orice preț"

Cum alegem un pulover[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Ce încălțăminte poți alege pentru garderoba minimalistă de toamna până primăvara?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ce tip de material este recomandat bebelușilor

Materialul din bumbac 100% este natural, non-alergic care nu provoacă iritații pielii celor mici. Natura acestui tip de material permite pielii să respire cu ușurință, păstrând-o întotdeauna aerisită. Hainele din bumbac se recomandă în special bebelușilor care sunt suspecți sau care chiar suferă de astm și alergii, deoarece este una dintre puținele fibre naturale care nu elimina particule ce pot declanșa crize de astm sau alergii. Totodată, hainele rezista odată cu trecerea timpului la uzură și spălări frecvente.

Citeste si: Cum ne îmbrăcăm pentru silueta măr. Sfaturi și trucuri

Cum alegem un pulover[Sursa foto: freepik]

Citeste si: 6 modele de cizme pe care merită să le ai în garderoba de toamnă-iarnă

“Pentru bebeluși este nevoie de un material bumbac 100%, deoarece este o variantă de material care este și testată, și la bebeluși trebuie să avem mai multă grija cu texturile și cu firele pe care le folosim. Le recomand acest material din mai multe motive: pentru că este foarte ușor, este testat special pentru bebeluși, este bumbac 100%, este ușor să îl poarte, este plăcut la atingere”, a spus Roxana Blagu în cadrul emisiunii Teo Show, difuzat la Kanal D.

Citeste si: Cum să alegi o vestă pentru copii pentru o fată?

Cum alegem un pulover[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cu ce se asortează geaca de blugi. Care sunt combinațiile pentru o ținută reușită

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies