Cu ce se asortează hainele în dungi. Care este cea mai reușită combinație vestimentară

Cu ce se asortează hainele în dungi. Care este cea mai reușită combinație vestimentară
Cu ce se asortează hainele în dungi. Care este cea mai reușită combinație vestimentară

În acest an se poartă în continuare articolele vestimentare care au dungi, pentru un look diferit. Însă știați cu ce puteți asorta mai bine hainele în dungi?

Aflați din rândurile următoare cu ce puteți asorta hainele în dungi și care sunt cele mai reușite combinații, pentru a avea un look care să atragă atenția cu adevărat.

 

Cu ce se asortează hainele în dungi

Atenție la raportul dintre lățimea dungilor și a dimensiunilor siluetei tale

Dacă sunteți înaltă, puteți purta cu încredere articolele vestimentare care au dungi orizontale late. În cazul persoanelor care sunt minione, acestora li se potrivesc mai degrabă dungile înguste și apropiate, iar pentru cele care nu sunt nici prea înalte, dar nici minione, se recomandă să poarte articole vestimentare care au dungi orizontale nici prea late, dar nici prea subțiri.

Printre aceste articole vestimentare se pot număra și tricourile în dungi, dar și puloverele care au dungi orizontale, iar partea gâtului este în V.

Astfel, veți reuși să vă scoateți în evidență bustul, dar și linia centrală a corpului.

haine in dungi

Citeste si: Cu ce se asortează fusta plisată. Care sunt cele mai reușite combinații

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Straturile reprezintă regula de aur

Deseori se recomandă ca dungile orizontale să se afle numai pe un element al ținutei, pentru că în mod contrar, va acapara respectivul articol vestimentar toată atenția. Cea mai bună variantă de a avea un look cu adevărat reușit și care să aibă dungile ca element central, este să purtați un tricou cu dungi orizontale sub un blaser sau sub un cardigan. În plus, îl puteți asorta cu o fustă, o pereche de pantaloni, pantofi și o geantă în funcție de culorile regăsite în ținută.

Nu trebuie să exagerați

De cele mai multe ori, articolul vestimentar care deține dungi, ar trebui să fie purtat în zona corpului care este mai plată. Astfel, în cazul persoanelor care sunt minione, ar trebui să poarte tricouri cu dungi, pentru ca atenția să fie concentrată asupra părții superioare a siluetei.

tinute cu pulovere oversized in dungi

Citeste si: Ținute perfecte cu bijuterii pe măsură precum cercei argint 925 cu lanț și biluțe!

Rochie cu dungi pentru o ținută elegantă

Pentru un eveniment special în care doriți să purtați o rochie, ați putea alege o rochie mini sau uni, la care să asortați o jachetă sau bolero care are dungi orizontale. De asemenea, la această ținută puteți purta o pereche de pantofi îndrăzneți în culoare sau model.

Dungile considerate accesoriu pentru orice ținută

Pentru un look cât mai fresh, puteți să vă jucați cu accesoriile, dar și cu articolele vestimentare. Purtați o pereche de pantofi sau o pereche de sandale cu barete, cu o geantă care să aibă dungi sau arabescuri. În plus, dacă vă doriți să nu aveți un articol vestimentar în dungi, dar totuși vă doriți să le purtați, puteți opta pentru o eșarfă care să aibă dungi.

Astfel, veți avea un look simplu și totodată trendy.

la ce pot asorta o esarfa in dungi

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum ne îmbrăcăm pentru silueta măr. Sfaturi și trucuri

Abordați o ținută cu rochie în dungi

Rochiile în dungi  se pot purta  atât ca ținute de zi, cât și pentru evenimentele speciale care au loc seara. Acestea se pot găsi în nenumărate forme sau dimensiuni, însă cele mai purtate sunt cele care au formă dreaptă și cloș. Astfel, rochia purtată poate avea atât influențe retro, cât și office în același timp. Ținutele care atrag cu adevărat atenția și au în centrul atenției rochiile în dungi, sunt deseori asortate cu accesorii de diferite imprimeuri. Printre acestea se numără și cele florale, abstracte, cadrilate sau grafice. Pe de altă parte, puteți opta și pentru o rochie în dungi, la care să adăugați accesorii de nuanțe neutre.

cu ce se asorteaza hainele in dungi

Jucați-vă cu toate culorile

Dacă vă doriți un aspect mai simplu, puteți opta pentru articolele vestimentare care dețin dungi orizontale într-o singură culoare, însă pentru un look chic-urban, puteți încerca un tricou sau un pulover cu dungi gri pe negru. De asemenea, o altă variantă este reprezentată de o jachetă din denim, la care asortați orice fel de tricou care are dungi orizontale, mai colorate, precum roșu cu crem, albastru închis cu negru, roz cu alb etc..

tinute cu rochii in dungi

Citeste si: DESCOPERĂ: Garderoba de bază a unei femei. Ce piese nu trebuie să lipsească si cum le alegi



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cu ce se asortează fusta plisată. Care sunt cele mai reușite combinații

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies