Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme. ,,Nu sunt prietenele lor”

Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme
Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme

Cu siguranță multe femei se confruntă cu problema hainelor, deoarece nu toate arată așa cum își doresc, iar pentru ele găsirea articolelor vestimentare reprezintă o dificultate foarte mare. Ei bine, nu ar trebui, deoarece există combinații perfecte, în funcție de forme, dar și de kilograme, care să avantajeze orice tip de corp, trebuie doar să încercați.

Dacă aveți probleme cu articolele vestimentare și vă gândiți că nu există haine potrivite pentru voi, ei bine, vă înșelați. Chiar dacă nu aveți kilogramele dorite, asta nu înseamnă că nu vă puteți pune corpul în evidență, deoarece puteți crea ținute senzaționale, care vă vor da pe spate până și pe voi.

Citeste si: Cum să prevenim ruperea firelor de păr: „Protecția termică este esențială”

Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme
Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cum să faci o schimbare de look în 4 pași simpli

Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme

Dragoș Săpunăroaia, stilist, a vorbit, în cadrul emisiunii ,,Dimineața cu noi”, despre modul în care ne putem face o ținută de-a dreptul spectaculoasă, în funcție de forme și kilograme.

Tot ce trebuie să faceți este să combinați foarte bine piesele între ele și veți avea un rezultat pe măsură.

În primul rând, trebuie să vă alegeți articole vestimentare favorabile și care vă dau o valore corpului. Stilistul a spus că pentru fetele minione, care au un bust generos, dar nu au forme neapărat voluptoase, va găsi ținute spectaculoase pe care să le pună în evidență.

În cadrul emisiunii, stilistul a avut un model, căruia i-a oferit mai multe ținute, iar toate i-au venit de minune, iar ea a fost foarte încântată de rezultatele finale.

,,Pentru fetele care sunt minione care au un bust generos și nu au forme neapărat voluptoase și sunt puțin mai ieșite din tipar o vom găsi ținute fashion frumoase pe care să le pună în evidență.M-am

gândit sa ne oprim la o cămașă tip rochie, din non culoarea alb, este o cămașă mai larga, de tip rochie si cred ca o sa i se potrivească de minune, ținând cont de faptul ca are un bust mai mult decât generos, cu o pereche de stiletto pentru birou, iar apoi avem si o pereche de adiași pentru ea, daca vrei sa te duci sa te plimbi după birou”,
a
spus stilistul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Nuanțele de păr care te fac să arăți instant mai tânără

Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme
Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cu ce se asortează culoarea kaki. Ce trebuie să eviți atunci când porți kaki

Ce a ținută a mai creat stilistul

Acesta a mai spus că în momentul în care alegel o ținută, sau mai multe, pentru doamnele cu forme voluptoase, trebuie să ținem cont de faptul că nu le ajută absolut deloc piesele cu imprimeuri, deoarece nu sunt prietenele lor, nuanțele foarte închise, cum ar fi cele de pământ, maro, bej, pentru că nu sunt deloc favorabile lor și nu le vor pune formele în evidență absolut deloc.

,,Atunci când alegem ținute pentru doamnele cu forme voluptoase trebuie sa ținem cont de faptul ca nu imprimeurile nu sunt prietenele lor, nuantele foarte închise, spre exemplu cum sunt nuanțele de pământ, maro, bej, si asa mai departe, nu sunt favorabile lor, iar imprimeurile geometrice, flori, dungi, nu sunt ce trebuie, dar astăzi cred ca am ales o rochie cămașa, foarte bine”, a spus stilistul.

El a menționat că rochia de tip cămașă este foarte bună, mai ales pentru persoanele care au un bust generos, deoarece este largă și oferă o lejeritate, iar persoana se va simți foarte confortabil purtând piesele vestimentare respective, care, în același timp, vor arăta foarte bine.

„Aceasta rochie tip cămașa este foarte buna, deoarece, pe lângă faptul ca este larga, mai oferă lejeritate, iar observați, cum o pereche de pantofi stiletto, cu un toc mediu, nu foarte înalt, i-au schimbat perspectiva ținutei total. Daca o purtam cu adidași, atunci își va pierde din înălțime si o sa para mult mai cu volum, însă o pereche de pantofi cu toc, iți alungește piciorul”, a mai declarat Dragoș Săpunăroaia.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

O altă ținută pe care a abordat-o, a fost una sport, dar în acelaști timp cu o notă de eleganță, deoarece pantofii stiletto au rămas. Stilistul este complet fascinat de acești pantofi și consideră că se potrivesc în foarte multe combinații și oferă un aer diferit.

,,De data asta vom opta pentru o tinuta mai sport, dar totodată eleganta, deoarece vom păstra pantofii stiletto. Eu sunt fascinat de acesti pantofi la femei. Vom pleca de la o pereche de blugi combinati cu o camasa, cu detalii speciale in partea de jos”, a mai spus el.

Citeste si: TOP 5 accesorii cochete care nu trebuie să îți lipsească. Vor oferi un boost personalității tale

 

Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme
Cum alegem hainele în funcție de forme și kilograme[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cu ce merge combinată CATIFEAUA

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să porți o cămașă albă. 5 ținute pentru o piesă vestimentară versatilă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies