Xonia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Ce se va întâmpla cu artista

Xonia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Ce se va întâmpla cu artista
Xonia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. Ce se va întâmpla cu artista

Xonia a fost prinsă în stare de ebrietate și sub influența substanțelor interzise în timp ce conducea.

După incidentul care a șocat întreaga țară în cazul Anei Morodan, o altă personalitate cunoscută a călcat strâmb. Este vorba despre o cântăreață faimoasă, care a fost oprită de către poliție pe o stradă din Sectorul 2. După efectuarea verificărilor, poliția a constatat că nu avea dreptul de a conduce la noi în țară.

Citește și: „Timpul vindecă totul.” Cum a reacționat Florin Ristei, după ce s-a zvonit că el și Naomi Hedman nu mai formează un cuplu

Xonia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise

În această dimineață, vedeta a fost trasă pe dreaptă de un echipaj de Poliție din Capitală, care a constata că aceasta s-a urcat la volan sub influența substanțelor interizise.

„La data de 23 Iunie a.c., în jurul orei 04:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din sectorul 2.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, dar și că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României”,   a transmis Poliția Capitalei.

Conform comunicatului transmis de Brigada Rutieră vedetei i-a fost deschis un dosar de cercetară penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de articolul 336 alineatul 2 și articolul 335 alineatul 2 din Codul Penal.

„În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 336 alin.2 și art. 335 alin.2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, conform comunicatului transmis de Brigada Rutieră.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Xonia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise
Xonia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise[Sursa foto: Facebook]

Xonia se împacă cu fostul iubit?

Chiar dacă a revenit recent în țară, artista are în plan o nouă călătorie peste ocean, unde se află chiar cel cu care a format un cuplu, cu care menține o relație foarte apropiată. Recent, aceasta a făcut unele dezvăluiri despre bărbatul cu care a petrecut o bună perioadă de timp împreună.

„În America mă voi vedea cu toți prietenii mei.

Am rămas cu fostul iubit într-o relație de prietenie. În general, după ce ai iubit pe cineva, îți rămâne o parte din suflet la acea persoană. După mulți ani de zile din momentul finalizării unei relații, unde doi oameni au decis că nu se mai potrivesc, se poate că aceștia să rămână prieteni”, a declarat Xonia, în cadrul unei emisiuni TV.

Xonia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise
Xonia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefana Peev de la Bravo, ai stil! este însărcinată pentru a doua oară: „Cu greu am putut să ținem acest secret”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Au eliminat tot răul”. Monica Pop, operată a cincea oară de cancer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies