Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani: „Am efecte adverse din cauza medicamentelor”

Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani
Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani

Artista a fost diagnosticată, în urmă cu trei ani, cu o boală autoimună, subiect despre care a vorbit abia acum. Ce s-a întâmplat în viața ei.

Cu doar trei ani în urmă, frumoasa artistă a fost diagnosticată cu o boală autoimună, însă la vremea respectivă nu a vrut să vorbească deschis despre acest lucru. Acum, Xonia și-a făcut curaj și a mărturisit detalii neștiute din viața sa.

Citeste si: Loredana Chivu se luptă cu kilogramele în plus. „Urmează să fac o operație. Nu este o boală… este o afecțiune”

Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani
Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani[Sursa foto: Instagram]

Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani

Artista a dezvăluit că în urmă cu trei ani a fost diagnosticată cu o boală, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel în viața ei. Acum se simte bine, este în continuare pozitivă și luptă cu orice preț pentru a face față bolii.

„La 30 de ani am fost diagnosticată cu o problemă medicală și viața mea, într-adevăr, s-a schimbat radical.

Acel prag a avut părțile lui bune și părțile lui negative. Am trecut prin foarte multe lucruri în ultimii ani, dar de abia aștept acum să împlinesc 33 de ani pentru că se spune că de fapt la 33 de ani ți se schimbă viața.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Așa că sunt foarte pregătită. Se zice că e un număr foarte important, un moment în care multe lucruri frumoase se întâmplă. Acum să vedem”, a povestit vedeta pentru ego.ro.

Xonia se declară o persoană spirituală și credincioasă, fapt ce a ajutat-o, spune ea, în tot parcursul vindecării. Deși nimic nu mai este la fel ca înainte, vedeta este în continuare pozitivă și recunoaște că se simte foarte bine de când a început să țină o dietă care îi permite să consume tot felul de alimente.

„Și psihic sunt foarte bine. Am fost întotdeauna și sunt pozitivă, credincioasă și spirituală. Sunt în cea mai bună formă, din toate punctele de vedere. Acum sunt în remisie pentru prima dată în ultimii 3 ani. Nu pot să mănânc orice, însă cu o dietă echilibrată, acum că sunt în remisie, pot să mănânc niște alimente pe care nu le-am consumat în ultimii ani”, a completat cântăreața.

Citeste si: STUDIU Femeile din România sunt mai bolnave decât bărbații. Cu cât a scăzut speranța unui trai sănătos: „Stilul de viață al femeilor s-a apropiat de cel al bărbaților”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani
Xonia, dezvăluiri despre boala autoimună cu care s-a confruntat 3 ani[Sursa foto: Instagram]

Xonia: „Am efecte adverse din cauza medicamentelor”

Chiar dacă problemele nu au dispărut în totalitate, artista spune că este fericită oricum și că se simte foarte bine. Din cauza tratamentelor pe care le urmează, Xonia are parte și de câteva reacții adverse, dar nu este deloc îngrijorată și are încredere că va trece cu bine peste toată această perioadă.

„Mai am efecte adverse din cauza medicamentelor pe care le iau, efecte secundare, pentru că asta se întâmplă când iei multe pastile.

Ne ajută pe o parte, dar pe cealaltă parte dăunează. Sunt foarte-foarte bine”, mai povestit cântăreața”, a declarat artista.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum să scapi de cojile de pe scalp. „În spatele apariţiei mătreţii se află un proces natural, care se petrece în fiecare zi şi anume regenerarea pielii capului."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies