Yamato Zaharia s-a despărţit de iubită! Acum, Miruna ar vrea să meargă la Puterea Dragostei!

Yamato Zaharia s-a despărţit de iubită! Acum, Miruna ar vrea să meargă la Puterea Dragostei!
Yamato Zaharia s-a despărţit de iubită! Acum, Miruna ar vrea să meargă la Puterea Dragostei!

Yamato Zaharia și Miruna, tânăra bombă sexy cu care s-a iubit ani buni, au decis să se despartă, lucru pe care, de altfel, Faimosul l-a confirmat de curând.

După ce s-a despărțit de Yamato Zaharia, Miruna a decis să se reinventeze pentru a ajunge și la ”Puterea Dragostei” și, pentru asta, a apelat la serviciile unui medic estetician celebru de la noi.

Citeste si: Despărțire șoc în showbiz! Yamato Zaharia s-a despărțit de bomba sexy cu care se iubea! Declarații EXCLUSIVE

”Am decis să îmi fac o serie de îmbunătățiri”, ne-a spus, în exclusivitate, Miruna, fosta iubită a lui Yamato Zaharia.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Miruna, este decisă să ajungă la perfecțiune, indiferent cât ar costa-o acest lucru.

”Acum mi-am făcut o serie de intervenții pentru a fi sigură că arăt mai bine ca înainte. Adică, mi-am injectat 1 ml acid hialuronic în buze, mi-am conturat mandibula și mi-am făcut mezoterapie. Dacă voi constata că mai am ceva de făcut pentru a avea un look perfect, nu voi ezita să îmi fac.

Vreau ca atunci când fac o ședință foto să nu mai fie nevoie, deloc, dar absolut deloc, de editare. Apoi, cred eu, este momentul să ajung la Puterea Dragostei, poate acolo îmi găsesc bărbatul pe care să îl iubesc o viață întreagă”, ne-a spus, în exclusivitate Miruna, fosta iubită a lui Yamato Zaharia.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Yamato Zaharia și Miruna s-au despărțit

”Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu o să dau prea multe amănunte despre motivele din spatele acestei decizii, dar cred că planurile de viitor pe care le avea fiecare dintre noi nu mai concideau. Am rămas amici, oricând ar avea nevoie de mine, o voi susține și, cred eu, și Miruna gândește la fel. Ne-am despărțit ca doi oameni maturi, a fost o perioadă în care nu ne-am simțit apropiați ca înainte, dar relația noastră s-a terminat, oarecum, natural.

Nu a fost vorba de nicio ceartă sau alte povești, nu am fi putut rămâne amici dacă era așa. Vom  vedea ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi”, ne-a explicat, în exclusivitate, Yamato Zaharia.

 

Citeste si: Ce face iubita lui Yamato Zaharia de când s-au despărțit! Imaginile care îl vor ”fierbe” pe Faimos! Galerie foto mai fierbinte ca vara

Yamato Zaharia și Miruna se împăcaseră după Exatlon

Cu ceva timp în urmă, Yamato Zaharia și Miruna au decis să își mai dea o șansă, motiv pentru care odată ce Faimosul s-a întors de la Exatlon au format, din nou, un cuplu, deși chiar înainte de experiența lui în Republica Dominicană își spuseseră adio. Iar reîntâlnirea lor pare să fi lăsat în urmă tot ceea ce s-a petrecut, negativ, între Yamato Zaharia și Miruna, amândoi părând că se bucură la maximum de relația pe care o au.

Cu toate acestea, pare-se, cei doi au decis ca relația lor să fie reluată și să se dezvolte încet, încercând să fie cât mai discreți și să nu se afișeze la evenimente împreună, preferând să se bucure de momente de liniște.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

”Am reluat legătura cu Miruna. Nu sunt foarte multe de spus acum, suntem în faza de început, ne reconstruim relația. Oricum, ne place amândurora să fim discreți, așa că tot ce pot să spun este că, acum, totul este frumos între noi. Lasăm lucrurile să meargă și vom vedea ce se va întâmpla între noi, nu ne grăbim deloc”, ne-a spus, anul trecut, despre relația cu senzuala Miruna Faimosul Yamato Zaharia, în exclusivitate.

Citeste si: Iubita faimosului de la Exatlon, Yamato Zaharia, ședință foto controversată! A pozat nud, ca și călugăriță

Miruna, fosta lui Yamato Zaharia, ședințe foto controversate

De curând, Miruna, tânăra care s-a iubit cu Yamato Zaharia, a fost model pentru o ședință foto controversată purtând o ținută care amintea de o călugăriță. Astfel, purtând doar respectiva ținută, Miruna și-a lăsat la vedere sânii bine augmentați în cabinetele medicilor esteticieni, fără să poarte lenjerie intimă, imagine pentru care Yamato Zaharia devenise invidiat de toți bărbații.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Nou simptom de coronavirus! Specialiștii au descoperit un detaliu nou

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies