Zahide, în alertă

Zahide, în alertă
Zahide, în alertă

În această seară, în serialul “Poveste din Anatolia”, Zahide trece prin momente dramatice, în noul episod al producției, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D.

Situația dintre Zahide și fostul soț nu s-a îmbunătățit iar copiii acestora suferă din cauza că familia lor nu este unită. Mai mult, comportamentul bizar al lui Fikret îi bulversează peste măsură pe cei trei copii ai foștilor soți. Zahide intră în alertă atunci când află că fiul cel mare, Erkan, a plecat singur, în Istanbul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dilek se confruntă cu încăpățânarea mamei lui Taner care nu o acceptă pe frumoasa fată lângă fiul său. Din dorința de a diminua tensiunile dintre ele, Dilek are o discuție cu mama iubitului său și o asigura că nu îl va părăși pe Taner, așa cum crede femeia.

Dacă va reuși Zahide să își găsească fiul și cine sare în ajutorul încercatei femei puteți află în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Poveste din Anatolia”, difuzat numai la Kanal D. 

De săptămâna viitoare, serialul “Poveste din Anatolia” va putea fi urmărit de luni până miercuri, de la 16:30, la Kanal D2.

 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies