Zanni și-a cumpărat casă! Cum arată locuința marelui câștigător Survivor România 2021

Zanni și-a cumpărat casă! Cum arată locuința marelui câștigător Survivor România 2021
Zanni și-a cumpărat casă! Cum arată locuința marelui câștigător Survivor România 2021

Zanni a reușit să își cumpere casa pe care și-a dorit-o din banii pe care i-a câștigat în competiție. Iată primele imagini cu locuința acestuia

Una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut Zanni a fost să își cumpere propria casă, cea la care vizează încă de mic copil. Iată că visul a devenit realitate și a reușit să se mute în locul pe care urmează să îl numească de acum „acasă”.

Câștigătorul marelui premiu de la Survivor România spunea chiar imediat după finalizarea emisiunii că din banii pe care îi are vrea să își cumpere o proprietate și iată că la câteva luni după dorința i s-a îndeplinit.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu, apariție surpriză în platoul „Bravo, ai stil!”. Ce a făcut fotbalistul în noul sezon

Zanni, primele imagini din propriul apartament

Zanni a împărtășit emoțiile acestei mari schimbări din viața lui și cu fanii, de asemenea foarte fericiți pentru marea realizare a tânărului.

Citeste si: Musty se iubește cu o fostă concurentă de la Survivor! Prima apariție a cuplului la un eveniment monden „O iubesc foarte mult!” EXCLUSIV

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!”, le spunea acesta urmăritorilor de pe Instagram.

Povestea din spatele faimei, spusă în cuvintele lui Zanni

Zanni nu a avut o viață ușoară, dar a reușit prin muncă și ambiție să ajungă cine este astăzi, una dintre cele mai apreciate personalități din România. După cum bine știm cu toții, Zanni a povestit în mai multe rânduri despre faptul că a fost părăsit în orfelinat de către mama lui, pe care a văzut-o doar de câteva ori în toată viața.

Despre tată nu știe nimic, însă mărturisește că se mai gândește uneori să îl caute.

Citeste si: Zanni, provocare periculoasă în apă! A rămas fără aer 120 de secunde: „Scoateți-l de acolo!”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Până la șase ani nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram ca un animal. Îmi amintesc că au venit la un moment dat cu un tort și nu înțelegeam de ce toată lumea cânta. Nu știam că este ziua mea, că o dată pe an se sărbătorește, nu știam ce înseamnă zi de naștere. Nu știam că sunt băiat, ne băgau la dușuri pe toți.

A fost teribil. Când am mers în alt centru, oamenii de acolo au început să mă învețe diverse lucruri pe care nu le știam. Ei au văzut că eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam.

Citeste si: Irisha și Marius Crăciun de la Survivor au dat totul din casă: „Mama îl place”

Nu înțelegeam niciodată dacă o să iau sau nu bătaie pentru ceva.

Nu știam cum sunt regulile cu mesele. Știam doar că îmi este foame și așteptam să ni se dea ceva de mâncare. Nu a fost greu sau ușor, pentru că nu știam altfel. Eram neînțeles de toată lumea. Eram bătuți de cei mai mari. Nu aveam libertatea să mă joc, nu aveam prieteni. Aici am stat de la 6 până la 14 ani, când m-au dat afară, ca pe un câine. Mi-au dat o geantă, să îmi pun câteva haine, și gata! De acolo am plecat la un alt centru, care te primea cu condiția să continui școala. Am fost la școală până m-au dat afară și de acolo, după doi, trei ani. Nici nu m-au anunțat. Mi-au spus să plec”, a mărturisit Zanni într-un interviu emoționant pentru VIVA!

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies