Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta, este însărcinată pentru a treia oară! Felicitări!

Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta, este însărcinată pentru a treia oară! Felicitări!
Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta, este însărcinată pentru a treia oară! Felicitări!

La doar câteva zile după ce Meghan Markle a anunțat că a pierdut sarcina, Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta, a anunțat că va fi din nou mamă.

Bucurie de nedescris în casa Regală. La doar câteva săptămâni după ce Meghan Markle a anunțat că a pierdut sarcina, Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta, va deveni mamă.

Sfârşitul acestui an aduce veşti extraordinare pentru familia regală britanică. Anul viitor, vor veni pe lume doi noi bebeluși regali. Unul va fi adus pe lume de Prințesa Eugenie, celălalt de Zara Tindall, fiica prințesei Anne.

Zara Tindall este însărcinată în patru luni cu al treilea copil, iar soțul acesteia, fostul jucător de rugbi Mike Tindall, a fost cel care a dat vestea cea mare.

Zara Tindall este însărcinată
Zara Tindall este însărcinată pentru a treia oară[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: Prințesa Eugenie este însărcinată pentru prima dată: „Suntem atât de entuziasmați”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fostul atlet de 41 de ani şi nepoata reginei, de 39 de ani, sunt deja părinţii a două fetiţe: Mia, de şase ani, şi Lena, de doi ani, iar ultimii ani nu au fost deloc ușori pentru cei doi. Zara Tindall a pierdut două sarcini pe vremea când încerca să rămână însărcinată pentru a doua oară, iar vestea a ajuns și la urechile bunicii sale, Regina Elisabeta, de care este extrem de apropiată.

În plus, Mike Tindall a anunțat că soția sa se simte foarte bine, însă își ia toate măsurile de siguranță din caza lucrurilor care s-au întâmplat în trecut.

Citeste si: Nuntă în Familia Regală! Palatul a făcut marele anunț azi

Zara Tindall și soțul său au fost primii membrii ai casei regale care au vorbit despre pierderea unei sarcini în decembrie 2016, la doi ani după ce venise pe lume fiica cea mare.

Apoi, doi ani mai târziu, Zara a dezvăluit că a mai pierdut o sarcină, dar nu și-a pierdut încrederea că va fi din nou mamă, iar în curând a rămas însărcinată cu mezina Lena.

Meghan Markle a pierdut sarcina. Când a avut loc tragedia

De asemenea, Meghan Markle a decis să vorbească despre cel mai greu moment al vieții sale, atunci când a pierdut în această vară sarcina.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

„După ce i-am schimbat scutecului (n.r. lui Archie), am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, melodia veselă contrastând puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil la piept, că îl pierd pe al doilea”, povestește Meghan.

Evenimentul cumplit a avut loc în luna iulie și, deși părea o zi obișnuită, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru ea și pentru soțul său.

„După câteva ore, eram în patul de spital, ținându-l de mână pe soțul meu. I-am simțit umezeala palmei și i-am sărutat încheieturile, ude de lacrimile noastre”, a povestit Meghan.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Brigitte Pastramă, o nouă intervenție estetică, la nivelul feţei! Cum arată vedeta acum?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies