Zodia care se va despărți de partener în septembrie. Va trece prin cea mai grea perioadă

Zodia care se va despărți în luna septembrie
Zodia care se va despărți în luna septembrie

Unele persoane stau foarte bine pe plan sentimental, iar iubirea este în aer. Din păcate, nu toți au acest noroc, deoarece pentru unii nativi nimic nu merge bine și consideră că lucrurile în viața lor se îndreaptă spre un sens negativ.

Această zodie va termina o relație, cu toate că a făcut tot posibilul să păstreze persoana iubită lângă, lucrurile au luat o întorsătură la care niciunul dintre cei doi nu s-ar fi așteptat.

Citeste si: Anunț important pentru bugetari: primesc mai mulți bani din septembrie

Zodia care se va despărți în septembrie

Luna septembrie va fi o lună foarte bună pentru mulți nativi, dar din păcate, cei din zodia Balanță vor trece prin lucruri grele și le va fi foarte greu să facă față.

Când se vor aștepta mai puțin, relația cu partenerul se va încheia, deoarece lucrurile nu mai mergeau deloc între cei doi, iar această decizie este cea corectă pentru ei.

Persoanele din zodia Balanță vor trece prin clipe de coșmar, deoarece persoana iubită îi va lăsa fix în momentul în care aveau cea mai mare nevoie și nu vor ști cum să facă față acestei situații. Pentru următoarea perioadă vor vrea să stea singuri cu gândurile lor și să își dea seama de motivul principal pentru care relațiile nu le funcționează.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Balanțele se vor pune pe picioare, la câteva luni distanță de la despărțire și nu vor mai căuta nimic forțat. Ei vor lăsa iubirea să vina la ei, deoarece nu vor mai avea speranțe atât de mari. Rănile relației anterioare vor rămâne mereu pentru ei, deoarece au pus mult suflet.


Totodată, acești nativi susțin că norocul nu stă niciodată de partea lor în luna septembrie, căci nici în anii trecuți situația nu a fost mai diferită, iar atunci au avut parte de ghinion tot la început de toamnă.

Zodia care se va despărți în luna septembrie
Zodia care se va despărți în luna septembrie[Sursa foto: PixaBay]

Balanțele vor pierde bani

Balanțele nu vor sta prea bine nici pe plan profesional, deoarece vor pierde sume foarte mari de bani.

Luna septembrie este cu adevărat un ghinion pentru ei și ar putea avea probleme la locul de muncă chiar în momentul în care partenerul se va despărți de ei.
Această zodie va avea nevoie de forte mult timp pentru a se repune pe picioare, după această perioadă grea, dar în momentul în care se vor vindeca complet, viața lor va prinde din nou culoare și vor ști să se bucure de fiecare lucru.

Zodia care se va despărți în luna septembrie
Zodia care se va despărți în luna septembrie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop Balanță August 2022. Nativii Balanță sunt dedicați cunoașterii

Citeste si: Zodiac 23 august 2022. Află ce zodie ar trebui să fie mai responsabilă



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum arată Bianca Pop. Fosta ispită și-a schimbat total look-ul, iar acum este de nerecunoscut

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies