Zodia care va avea ghinion tot anul 2018. Nimic nu ii merge bine

Zodia care va avea ghinion tot anul 2018. Nimic nu ii merge bine
Zodia care va avea ghinion tot anul 2018. Nimic nu ii merge bine

Este foarte probabil că cei născuţi sub semnul Balanţei să piardă nişte bunuri materiale, posibil în urma unui proces, sau să piardă nişte bani în urmă unor investiţii dezavantajoase.

O zodie va avea ghinion

Pentru nativii Capricorn anul 2018 va aduce multă agitaţie pe mai toate planurile şi vor fi destul de bulversaţi de schimbările pe care le vor trăi.

Vor simţi că butoiul cu ghinion s-a vărsat peste ei, însă, dacă vor fi suficient de atenţi la ce se întâmplă în jurul lor şi vor capta mesajele transmise la momentul oportun, vor trece cu bine peste aceste neplăceri.

Se vor trezi în faţa unor noi situaţii care vor cere adaptare rapidă. Partea bună este că sectorul creativităţii se activează şi ar putea da tot ce este mai bun din ei în acest domeniu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Trei zodii care nu stiu sa iubeasca - Frang inimi si provoaca suferinta

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies