Zodia ta, dușmanul tău în dragoste? Ce te împiedică să ai o relație perfectă. Evită aceste capcane!

Zodia ta, dușmanul tău în dragoste? Ce te împiedică să ai o relație perfectă. Evită aceste capcane!
Zodia ta, dușmanul tău în dragoste? Ce te împiedică să ai o relație perfectă. Evită aceste capcane!

Fiecare zodie poate reacționa diferit atunci când se află într-o relație. Însă știai ce alege să facă atunci când ceva o deranjează?

Află din rândurile următoare, ce te poate deranja într-o relație, în funcție de semnul tău zodiacal.

 

Berbec

Sunt multe lucruri pe care le poți tolera, dar să ajungi să ceri atenție și dragoste de la partenerul tău e ceva ce depășește limitele. Nu ești posesiv sau exagerat de gelos, dar asta nu înseamnă că celălalt are voie să se poarte ca și cum nu-i pasă de tine.

Nu poți accepta să te simți neiubit, neglijat și ignorat, iar ultimul lucru pe care îl vrei e să rămâi lângă cineva pe care trebuie să-l forțezi să fie prezent în viața ta.

Taur

Vei realiza că e momentul să mergi mai departe când vezi că partenerul tău nu mai face niciun efort. Nu ai nicio problemă să investești energie în relație, dar nu vrei ca asta să fie luat de bun.

Vrei ca iubirea și eforturile tale să fie apreciate și să primești același lucru în schimb.

Gemeni

Dacă ești născut sub acest semn zodiacal, vei ști că e momentul să mergi mai departe atunci când persoana iubită te-a trădat nu doar ca partener, ci și ca prieten și om. Poți face față aproape oricărui lucru, dar trădarea te rănește profund, mai ales când vine de la cineva pe care îl iubești cel mai mult.

Când se întâmplă asta, îți pierzi complet respectul pentru partener și înțelegi că nu mai ai ce căuta în acea relație.

Rac 

Ești printre cele mai sufletiste semne ale zodiacului, mai ales în relațiile de iubire. Totuși, când realizezi că partenerul nu te apreciază la adevărata ta valoare, nu mai stai pe gânduri și ești gata să pleci pentru totdeauna.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Top 5 zodii care se îndrăgostesc repede. Simt imediat fluturi în stomac

zodiile si relatiile
Află ce te deranjează cel mai mult într-o relație, în funcție de zodia ta[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să ai încredere în intuiția ta cu 3 pași simpli

Leu

Dacă ești Leu, știi că e momentul să pleci atunci când încrederea ta a fost trădată. Nu poți tolera oamenii care încearcă să te manipuleze sau care îți fac lucruri pe ascuns, mai ales dacă e vorba de cineva cu care ai împărțit viața.

Fecioară

Dacă ești născut sub acest semn zodiacal, îți dai seama că e momentul să mergi mai departe atunci când vezi că relația nu are un viitor. Chiar dacă îți iubești partenerul, dacă simți că nu reușiți să ajungeți la un compromis și că nu sunteți compatibili, vei fi pregătit să pleci fără să te mai uiți înapoi.

Balanță

Ești gata să mergi mai departe imediat ce vezi că relația ta e dominată de dramă inutilă. E ok să fie un pic de tensiune la început, dar dacă totul se transformă într-o luptă continuă, asta te va face să te retragi. Cauți liniște și echilibru alături de persoana iubită, iar dacă partenerul nu poate să-ți ofere asta, vei alege cu bucurie să-ți vezi de viață fără el.

Scorpion

Cel mai dureros lucru  pentru tine nu e neapărat că partenerul tău a fost cu altcineva, ci că te-a trădat și a rupt loialitatea, chiar după toate promisiunile făcute. Trădarea în sine e ceea ce nu ai putea ierta niciodată.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."- stirilekanald.ro

comportament zodii in relatie
Află ce te deranjează cel mai mult într-o relație, în funcție de zodia ta[Sursa foto: freepik]

Săgetător

Pentru tine, ca Săgetător, jocurile mentale sunt cele care te fac să vrei să mergi mai departe. Îți place să simți acei fluturi în stomac, dar asta nu înseamnă că vei tolera pe cineva care se joacă cu tine. Nu ești dispus să lași pe cineva să îți încurce sentimentele și nu suporți să nu știi clar unde te afli în relație.

Capricorn

Fiind Capricorn, nu te desparți ușor de persoana pe care o iubești. Totuși, când realizezi că ai oferit prea multe șanse unei relații fără viitor, începi să accepți realitatea. Știi că ai făcut tot ce ai putut și că a venit momentul să te eliberezi dintr-o relație care nu mai are sens.

Vărsător

Pentru un Vărsător, momentul în care va încheia o relație este atunci când partenerul începe să se comporte ca și cum ar fi superior. Acest semn astrologic nu suportă să fie tratat cu lipsă de respect sau dispreț.

Pești

Atunci când întâlnești pe cineva care pare rezervat, încerci din răsputeri să îi dai jos zidurile. Însă, dacă după un timp îți dai seama că toate eforturile tale nu duc nicăieri, te retragi. Înțelegi că este momentul să mergi mai departe când realizezi că partenerul tău îți oferă doar o dragoste pe jumătate și nu este dispus să se schimbe.

ce cauta zodiile intr-o relatie
Află ce te deranjează cel mai mult într-o relație, în funcție de zodia ta[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să ai încredere în intuiția ta cu 3 pași simpli

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Mia a murit la 8 ani, după ce medicii au trimis-o acasă. Copila suferea de o boală gravă, dar medicii au diagnosticat-o cu o banală răceală


Cookies