Zodiac 24 decembrie 2022. Află ce zodie pleacă la cumpărături pe ultima sută de metri

horoscop 24 decembrie 2022
Horoscop 24 decembrie 2022

Consultă zodiacul 24 decembrie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Săgetător nu au reușit să facă toate pregătirile până astăzi.

Atunci când vine vorba despre anumite zodii, se pare că acestea sunt în timp cu toate pregătirile pentru sărbătoarea Crăciunului. Cu toate acestea, există și persoane care încă nu s-au apucat de nimic, motiv pentru care astăzi vor acea o zi plină în adevăratul sens al cuvântului.

Sfatul universului  pentru această zi de  24 decembrie 2022  este că totul trebuie să fie luat treptat, pentru ca pregătirile să fie făcute cu drag și în liniște.

În plus, de reținut este și faptul că cel mai important lucru legat de ziua de astăzi, este că suntem înconjurați de persoanele apropiate nouă, lângă care vom avea sărbători de neuitat!

Zodiacul   oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Berbec

Nativii Berbec își vor umple toată ziua cu pregătirile de Crăciun. Cu toate acestea, nu ar trebui să uiți nici de Magia Crăciunului, care te va face să te simți cu totul special.

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Taur

Nativii Taur își ajută familia pentru a se pregăti intens de Crăciun. Cu toate acestea, există șanse mari să uiți să faci ceva important pentru tine.

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Gemeni

Nativii Gemeni pleacă la cumpărături pe ultima sută de metri. Pregătirile de Crăciun te-au epuizat puțin, însă mâine cu siguranță te vei bucura de zi.

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Rac

Nativii Rac pleacă într-o mică vacanță de Crăciun. Te vei bucura din plin de ea și vei petrece timp alături de persoanele apropiate ție.

horoscop kfetele azi
Horoscop 24 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Sfatul zilei din 24 decembrie 2022. O zodie ar trebui să nu uite de cadourile pentru prieteni

 

Zodiacul din 24 decembrie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Leu

Nativii Leu încă muncesc astăzi. Cu toate acestea, abia aștepți să pleci și să te bucuri și tu de Ajunul Crăciunului așa cum se cuvine.

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Fecioară

Nativii Fecioară nu știu ce să facă mai întâi. Sunt cuprinși de valul de pregătiri, însă reușesc să facă față cu brio și să-i mulțumească pe toți.

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Balanță

Nativii Balanță petrec sărbătorile acasă, alături de membrii familiei. În ciuda acestui fapt, există șanse mari să te prindă o răceală, așa că profită de timpul petrecut acasă, pentru a-ți reveni.

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Scorpion

Nativii Scorpion sunt pe punctul de a face o listă mare pentru Moș Crăciun.

Cu toate acestea, nu ar trebui să uiți să îi incluzi și pe cei dragi.

horoscop 2022
Horoscop 24 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Calendar ortodox 24 decembrie 2022. "Sfântă Cuvioasă Muceniţă Eugenia, roagă-te să se dea har celor ce cu dragoste te laudă pe tine!"

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Săgetător

Nativii Săgetător petrec toată ziua în bucătărie. Cu toate acestea, își dorești să îți surprinzi invitații, ceea ce îți va și reuși, odată ce vei termina bucatele, unul și unul.

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Capricorn

Nativii Capricorn se odihnesc astăzi. Aceștia se pare că au făcut toate pregătirile necesare din timp, așa că astăzi le rămâne îndeajuns de mult timp încât să nu mai facă nimic.

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Vărsător

Nativii Vărsător sunt apelați de o persoană din familie. Se pare că aceasta nu are cu cine să-și petreacă sărbătorile, așa că te invită pe tine la ea acasă.

Zodiac 24 decembrie 2022 -Zodia Pești

Nativii Pești se distrează astăzi, în timp ce fac bradul alături de prieteni. Vei realiza mai târziu cât de importante sunt astfel de momente.

horoscop zilnic dragoste
Horoscop 24 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop VĂRSĂTOR pentru anul 2023. Anul nativilor din zodia Vărsător va fi unul cu suișuri și coborâșuri!

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi zodiacul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Sfatul zilei din 24 decembrie 2022. O zodie ar trebui să nu uite de cadourile pentru prieteni

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies