Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie 2018.Se intra in Anul Nou Chinezesc. Afla cum este influentata zodia ta

Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie 2018.Se intra in Anul Nou Chinezesc. Afla cum este influentata zodia ta
Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie 2018.Se intra in Anul Nou Chinezesc. Afla cum este influentata zodia ta

Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie. Afla cum te influenteaza trecerea in Noul An Chinezesc, guvernat de Cainele de Pamant, care incepe din 16 februarie.

2018 este un an in care vom fi usor indepartati de puterea banului si vom deveni mai reflexivi. Un moment foarte bun pentru a ne restabili sensul valorii, a ne cizela virtutile si a porni o cruciada reala impotriva tiraniei si a opresiunii. In ciuda perspectivelor sumbre ale Cainelui de Pamant, el va aduce stabilitate pentru ca oamenii nu indraznesc, de regula, sa provoace autoritatile, atunci cand ei observa cata truda se depune pentru pastrarea pacii.

Zodiac chinezesc saptamana 12-18 februarie. Sobolan

Te preocupa ceva care are legatura cu siguranta ta financiara sau stabilitatea emotionala. Poti fi euroul saptamanii sau nebunul saptamanii, depinde doar de tine cum gestionezi situatia. Generozitatea de care dai dovada pana la sfarsitul saptamanii va ajuta cativa prieteni (sau oameni pe care nu ii cunosti) sa depaseasca un moment dificil. Se anunta o perioad propice pentru calatorii cu familia.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop AstroCafe 7 februarie: O zi intunecata pentru zodii, plina de incercari

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies