Zodiac chinezesc saptamana 2-8 aprilie 2018. Ce iti aduce Saptamana Mare in zodiacul chinezesc

Zodiac chinezesc saptamana 2-8 aprilie 2018. Ce iti aduce Saptamana Mare in zodiacul chinezesc
Zodiac chinezesc saptamana 2-8 aprilie 2018. Ce iti aduce Saptamana Mare in zodiacul chinezesc

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 2 – 8 aprilie 2018, dupa prima luna si jumatate a Noului An Chinezesc, guvernat de Cainele de Pamant.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani.Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut.

Dupa anul puternic de foc al Cocosului in 2017, acum suntem gata sa integram toate aceste schimbari intamplate prin actiuni pozitive pentru a obtine ceea ce ne dorim.
Daca te intrebi ce sa vrei pe durata Cainelui de Pamant, gandeste-te la ce construiesti.

De la constructia unei case noi pana la a unei cariere solide sau relatii autentice sau a unei familii, acum ai bazele si fundatia sustinuta. Elementul de pamant in mod special ajuta Cainele sa ne dea aceasta sustinere. Vei vedea progrese aproape in fiecare zi, cu conditia sa muncesti perseverent zilnic spre visele tale.

Iata cum iti va merge in saptamana 2 – 8 aprilie 2018 conform intelepciunii chinezesti in functie de zodie.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Exista optiuni sociale noi ce ti se deschid incepand de acum pentru urmatoarele cateva saptamani. Este timpul sa iti largesti orizonturile. Toata saptamana, concentrarea ta va fi sa hranesti si intretii diverse relatii strategice. Unii veti incerca sa stabiliti ca un pod de legatura cu un coleg de munca, in timp ce altii veti dori sa reimprospatati o prietenie sau o iubire.

Finalul saptamanii te va gasi intr-o stare mentala mult mai relaxata.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop complet AstroCafe pentru 29 martie: Neintelegeri intre doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies