Zodiac chinezesc saptamana 26 februarie – 4 martie 2018. Anul Nou Chinezesc! Afla cum este influentata zodia ta

Zodiac chinezesc saptamana 26 februarie – 4 martie 2018. Anul Nou Chinezesc! Afla cum este influentata zodia ta
Zodiac chinezesc saptamana 26 februarie – 4 martie 2018. Anul Nou Chinezesc! Afla cum este influentata zodia ta

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 26 februarie – 4 martie 2018. Noul An Chinezesc, guvernat de Cainele de Pamant, a inceput deja din 16 februarie.



Anul Cainelui de Pamant aduce fericire si sciziune in acelasi timp. Este un an in care consecintele controverselor vor fi judecate dupa ureche si vor fi introduse schimbari neconventionale, dar eficiente. Egalitatea si libertatea vor fi evocate si sustinute de influenta nobila a Cainelui.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Zodiac chinezesc saptamana 26 februarie – 4 martie 2018.

Sobolan

Luni este o zi ideala pentru orice sarcina ce necesita perseverenta si atentie pe detalii. Nu subestima ce inseamna sa simti emotii intense Marti. Poate fi o faza trecatoare. Asteapta-te ca lucrurile sa se imbunatateasca repede. Optimismul contribuie la eficienta si toata lumea beneficiaza. Energia pozitiva continua Vineri.  Timpul petrecut cu prietenii sau cu un nou interes amoros va fi foarte placut si reconfortant. Sambata apare destul de multa munca si schimbari majore.

Relaxeaza-te si fa orice te rasfata Duminica.

Zodiac chinezesc saptamana 26 februarie – 4 martie 2018. Bivol

Asteapta-te sa fii in colimatorul emotiilor intense. Daca vinovatia, gelozia sau o dorinta de a-i controla pe altii incep sa domine evenimentele acestei saptamani, vorbeste cu cineva in care ai incredere. Seteaza bariere clare emotional. A venit vremea sa ceri ce ai nevoie. Vineri este excelenta pentru a face planuri specifice si practice.

In acest weekend vei putea incepe un proces de vindecare pentru o durere pe care ai tinut-o de prea mult timp.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Horoscop complet AstroCafe pentru 23 februarie: O zi de vineri cu vesti bune pentru trei zodii

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies