Zodiac CHINEZESC săptămânal 15-21 octombrie 2018. PRIMUL SFAT înţelept pe octombrie!

Zodiac CHINEZESC săptămânal 15-21 octombrie 2018. PRIMUL SFAT înţelept pe octombrie!
Zodiac CHINEZESC săptămânal 15-21 octombrie 2018. PRIMUL SFAT înţelept pe octombrie!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 15-21 octombrie 2018, a treia saptamana de octombrie din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Este timpul sa pui trecutul la culcare si sa mergi mai departe intr-un viitor pozitiv. Orice greseli ai fi facut, ele te-au facut ceea ce esti si cine esti azi si merita sa fie recunoscute drept elemente pozitive, acum ca timpul a trecut. Toata saptamana, nevoile altora sunt cele ce iti vor umple jurnalul de activitati. Asigura-te ca iti dedici timp doar pentru tine in weekend.


 
Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

La munca in aceasta saptamana ar trebui sa nu fie nimic dificil pentru tine. Doar asculta cu atentie ceea ce au oamenii de spus, dar urmareste si ceea ce fac. Actiunile lor iti vor arata adevarul. La mijlocul saptamanii, energii ceresti te vor calauzi sa te apropii de un prieten special sau un iubit/o iubita, iar weekendul rezerva promisiuni de iubire pentru cei singuri care o cauta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

3 zodii care te ajută mereu la greu. Nu te vor lăsa când eşti la pământ

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies