Zodiac CHINEZESC saptamanal 30 iulie – 5 august 2018. Mesaje NOI despre ZODII din intelepciunea chinezeasca!

Zodiac CHINEZESC saptamanal 30 iulie – 5 august 2018. Mesaje NOI despre ZODII din intelepciunea chinezeasca!
Zodiac CHINEZESC saptamanal 30 iulie – 5 august 2018. Mesaje NOI despre ZODII din intelepciunea chinezeasca!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 30 iulie – 5 august 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Fa cate un lucru pe rand in aceasta saptamana. In acest fel, reusesti sa ramai organizat si sa iti si atingi obiectivele. Daca esti preocupat de o anumita relatie, ai nevoie sa comunici onest si deschis si sa iti impartasesti viziunea pentru viitor.
Dupa mijlocul saptamanii, poate fi un stres minor la munca si nevoia sa te ocupi mai mult de hartogaraie. Niciuna din acestea nu iti va strica weekendul. 
Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Mentine-ti optiunile deschise in aceasta saptamana. Exista in aspectul astral o sansa sa primesti mai mult de munca sau sa primesti o invitatie surpriza.
Cei ce sunteti parinti trebuie sa dati dovada de rabdare si sa vedeti cum se dezvolta lucrurile inainte de a sari la concluzii sau la actiuni. Dupa mijlocul saptamanii, vor fi pasi seriosi facuti pe tema unei proprietati sau pe tema dezvoltarii unei relatii speciale sau prietenii.


Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cele mai potrivite patru perechi de zodii: vor rezista toata viata impreuna

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies