Zodiac CHINEZESC saptamanal 30 iulie – 5 august 2018. Mesaje NOI despre ZODII din intelepciunea chinezeasca!

Zodiac CHINEZESC saptamanal 30 iulie – 5 august 2018. Mesaje NOI despre ZODII din intelepciunea chinezeasca!
Zodiac CHINEZESC saptamanal 30 iulie – 5 august 2018. Mesaje NOI despre ZODII din intelepciunea chinezeasca!

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 30 iulie – 5 august 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant. Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Relatiile nu sunt conduse numai pe baza de iubire. Ca sa dezvolti ceva special, trebuie sa manifesti dedicare si sa investesti si efort. In aceasta saptamana, de tine depinde cat de mult vor merge de usor lucrurile din punct de vedere emotional. Gandeste inainte de a actiona. Toata saptamana, vei fi in mare priza cand vine vorba de munca sau business. Din fericire, energiile puternice pamantesti iti livreaza energia de care ai nevoie.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.
 


Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cele mai potrivite patru perechi de zodii: vor rezista toata viata impreuna

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies