Zodii atât de seducătoare încât îţi pot fura partenerul

Zodii atat de seducatoare incat iti pot fura partenerul
Zodii atat de seducatoare incat iti pot fura partenerul

De ce si-ar dori o femeie sa iti fure iubitul ori sotul? Ei bine, raspunsul este complex si depinde de mai multe lucruri

De ce si-ar dori o femeie sa iti fure iubitul ori sotul? Ei bine, raspunsul este complex si depinde de mai multe lucruri. Este posibil sa fie geloase pe tine si sa isi doreasca sa aiba ce ai tu, ori pur si simplu nu au constiinta care sa le impiedice sa faca ceva atat de imoral. Pana la urma, a fura partenerul cuiva este un act constient si este nevoie de doi pentru a face aceasta miscare.

Astfel, trebuie sa retii ca daca iti fura partenerul este si pentru ca el si-a dorit si a permis.

Berbec

Cand vine vorba de dragoste, femeia Berbec nu are constiinta. Daca acesteia i se pune pata pe cineva, barbatul respectiv trebuie neaparat sa fie al ei. Un asemenea comportament este o marturie excelenta a puterii sale de manifestare. Ea trebuie neaparat sa obtina ceea ce isi doreste, in detrimentul fericirii celeilalte.

Cand vine vorba de a fura barbatul alteia, femeia Berbec este in varful topului. Puterea acesteia de seductie este extrem de mare, cat si puterea de a provoca altora durere. Sa nu mai vorbim de moralitate.

Zodii atat de seducatoare incat iti pot fura partenerul
Zodii atat de seducatoare incat iti pot fura partenerul[Sursa foto: PixaBay]

Varsator

Femeia din zodia Varsator este o femeie puternica dar tacuta. Ea este extrem de creativa si planifica totul in culise si, cu fiecare zambet, ascunde in spate un plan pe care nu il poti anticipa.

O poti vedea flirtand sau afisand gesturi suspecte fata de partenerul tau si, cand e prea tarziu, descoperi lucruri socante.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Zodii atat de seducatoare incat iti pot fura partenerul
Zodii atat de seducatoare incat iti pot fura partenerul[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Femeia Leu este extrem de puternica si lupta pentru ceea ce isi doreste, rareori asteptand ca lucrurile sa vina la ea.

Are foarte multa incredere in ea si stie ca nu va da gres. Astfel, daca isi doreste cu adevarat pe cineva, va face tot ce ii sta in putinta pentru a-l avea. Cand planul sau va reusi, va fi atat de mandra de propria sa putere, incat nici nu ii va pasa de sentimentele tale. S-ar putea insa sa regrete mai tarziu ceea ce a facut.

Citeste si: Zodii cu independenta ridicata. Fac doar ce isi doresc

Rac

Femeia din zodia Rac nu starneste nici cea mai mica banuiala ca ar putea fi capabila de asa ceva. Ei bine, ea este extrem de geloasa din fire si s-ar putea sa ravneasca in secret la ceea ce ai tu. Poate fi o prietena excelenta, dar cand vine vorba de dragoste, lucrurile stau diferit.

Citeste si: Zodii menite sa traiasca in singuratate

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies