Zodii menite să trăiască în singurătate

Zodii menite sa traiasca in singuratate
Zodii menite sa traiasca in singuratate

Exista semne zodiacale care s-au nascut pentru casatorie si a isi intemeia o familie, in timp ce altele prefera sa traiasca aventuri

Zodii menite sa traiasca in singuratate. Exista semne zodiacale care s-au nascut pentru casatorie si a isi intemeia o familie, in timp ce altele prefera sa traiasca aventuri, sa se bucure intens de viata si sa guste din tot ce are planeta noastra de oferit. Alte semne zodiacale pur si simplu prefera singuratatea si beneficiile sale si se simt mult mai bine si in elementul lor cand sunt singuri si nu in compania cuiva.

Iata care sunt semnele zodiacale predispuse la un asemenea comportament:

Zodii menite sa traiasca in singuratate
Zodii menite sa traiasca in singuratate[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii, prin natura lor activa, adrenalina pompandu-le in sange constant, nu pot sta in loc mult timp. Daca aleg sa mearga pe drumul casatoriei, au nevoie de pasiune si schimbari constante, astfel incat sa nu se plictiseasca si sa nu intre in rutina. Berbecii urasc monotonia astfel ca deseori aleg sa ramana singuri.

Pur si simplu nu se pot multumi cu ceea ce au si se plictisesc rapid.  

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni prefera de obicei sa nu intre in angajamente atat de importante precum casniciile. Acestia cauta mai degraba sa isi asigure o situatie materiala inainte de a-si intemeia o familie. Legaturile serioase tind sa ii tina pe loc si nu le permit sa se desfasoare.

Gemenii sunt fiinte extrem de sociale si isi fac prieteni noi foarte rapid, astfel ca au de unde sa aleaga si pot chiar sa ajunga sa insele.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zodii menite sa traiasca in singuratate
Zodii menite sa traiasca in singuratate[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Leii sunt zodii de foc independente si pasionale. Au firi autoritare.

Adora sa exploreze pamantul si accepta oricand o provocare. Adora sa fie adorati de o multime. Stilul lor de viata devine deseori incompatibil cu o relatie ori o casnicie. Tinand cont de preferintele lor, deseori acestia prefera sa fie singuri ori sa intretina relatii pasagere. Sunt persoane care au nevoie sa fie singure si libere.

Capricorn

Nativii acestei zodii sunt firi incapatanate si perseverente.

Insa felul lor de a fi nu se limiteaza la atat. Sunt persoane care au asteptari mari atat de la ei, cat si de la cei din jurul lor. Daca cineva nu se ridica la inaltimea asteptarilor unui capricorn, acea persoana va fi inlaturata din viata capricornului. Desi se implica in relatii serioase, daca nu primesc ceea ce doresc, capricornii rup cu usurinta legatura.

Citeste si: Zodii care nu se împacă bine cu mariajul

Citeste si: Ce zodii se potrivesc cel mai bine in iubire

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies