Zodii care apreciaza banii mai mult decat orice

Zodii care apreciaza banii mai mult decat orice

Zodii care apreciaza banii mai mult decat orice

In viata, pentru a fi fericit, ai nevoie de mai multe aspecte. Unele sunt de natura materiala, in timp ce altele sunt de natura spirituala.

Zodii care apreciaza banii mai mult decat orice. Chiar si decat dragostea. In viata, pentru a fi fericit, ai nevoie de mai multe aspecte. Unele sunt de natura materiala, in timp ce altele sunt de natura spirituala. Sa fii implinit pe un plan nu inseamna neaparat ca vei fi fericit, in special daca ai alte nevoi exprimate si nenimplinite. Unii isi doresc iubire si un partener care sa le fie cel mai bun prieten si pe care sa se poata baza.

Altii cauta recunoastere la nivel de societate. Altii cauta aventura si isi doresc sa calatoreasca constant. Altii se simt impliniti daca au o situatie materiala buna si isi permit sa isi cumpere diverse obiecte de lux. Fericirea este diferita de la om la om, ai nevoie de implinire pe toate planurile astfel incat sa te simti fericit, totusi, oamenii prioritizeaza diferit aspectele vietii si pentru unii dintre acestia banii sunt cei mai importanti, in timp ce pentru altii dragostea este cea mai importanta.
Afla de la noi care sunt zodiile care vor mai multi bani decat dragoste:

Zodii care apreciaza banii mai mult decat orice
Zodii care apreciaza banii mai mult decat orice[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Esti o fire materialista. Trebuie sa recunosti. Si nu e nimic rau in asta. Nu este nimic gresit in faptul ca iti doresti sa ai o viata de calitate si lucruri scumpe. Asta te motiveaza sa muncesti si mai mult si sa castigi cat mai bine.

Si esti mandra de tine. Esti cea mai independenta zodie, cand vine vorba de femei, esti cea mai curajoasa si esti apta sa lucrezi cot la cot cu barbatii. Pentru cate abilitati ai, ai face bine sa nu accepti pe oricine in viata ta. Ai face bine sa accepti un barbat care este cel putin egalul tau si poate sa tina pasul cu stilul tau de viata sau chiar sa il creasca.
Nu e nimic gresit in a-ti dori o viata buna. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zodii care apreciaza banii mai mult decat orice
Zodii care apreciaza banii mai mult decat orice[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Esti cea mai inflacarata zodie dintre toate. Esti curajoasa si impunatoare. Esti demna de urmat. Iti gestionezi viata incredibil de bine si multe isi doresc sa fie ca tine.

Si multe te critica in acelasi timp. De ce? Pentru cat de mult pui pret pe aspectele materiale ale vietii si de cum iti alegi partenerul, care trebuie obligatoriu sa fie instarit. Aproape ca pari genul care se casatoreste din interes. Totusi, cei din jur nu inteleg cat de puternica esti tu si cum ti se pare normal ca si partenerul tau sa fie puternic. Doar nu vei alge pe cineva care sa te traga in jos.
Decat asa, mai bine singura. Mai ales pentru ca tu nu consideri ca trebuie sa urmezi regulile nimanui. Daca lumea crede ca iubirea este singurul raspuns, atunci asa sa fie, ei sunt ei, tu esti tu. Esti realista si intelegi perfect ca nu ai de gand sa duci o viata chinuita in numele iubirii. Numeste-o materialism, insa este in realitate foarte practic.

Sagetator

Deși ar fi frumos să te cuibărești în brațele cuiva, cu siguranță ar fi mai frumos să ai siguranța că nu vei rămâne fără un acoperiș deasupra capului în următorii câțiva ani

și, tocmai de aceea, preferi banii în locul iubirii. Daca te pune cineva sa alegi intre bani si iubire, vei alege fara ezitare banii. Cine nu intelege importanta lor, sa isi vada de viata sa. Si sa isi raspunda sincer: esti cu adevarat fericita cand mananci doar cartofi prajiti, dar esti tinuta in brate?

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Citeste si: Zodii care nu mai au încredere pentru că au suferit in trecut

Citeste si: Zodii care se lasă foarte ușor influențate



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Gina Bradea, sfaturi în bucătărie! Care este diferența dintre gem și dulceață? „Dulceața este un produs de lux, pe care nu îl mâncăm zilnic. Are foarte mult zahăr, e bombă calorică.”

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies