Zodii condamnate sa iubeasca pe cine nu trebuie! Vor fi dezamagite de multe ori

Zodii condamnate sa iubeasca pe cine nu trebuie! Vor fi dezamagite de multe ori
Zodii condamnate sa iubeasca pe cine nu trebuie! Vor fi dezamagite de multe ori

Ţi s-a întâmplat să crezi că ţi-ai găsit persoana pe care o vei iubi toată viaţa şi după o perioadă să constaţi că te-ai înşelat în privinţa ei? Nu cred că a fost cineva scutit de suferinţa din dragoste.

 

Iată zodiile care sunt des dezamăgite la capitolul iubire!

 

Berbec

Aceşti nativi sunt influenţaţi de Marte, planeta războiului şi a dorinţei.

Berbecii, atunci când vine vorba de dragoste, sunt pasionali, fiind zodie de foc. Sunt mult prea direcţi, uneori chiar agresivi, şi pot să-l sperie pe celălalt prin această atitudine. Deşi ei fac primul pas către o relaţie, nu reuşesc să fie gentili, seducători, înşală prea uşor, fapt care determină cealaltă persoană să plece. Astfel, dezamăgirile în iubire se ţin lanţ, deoarece Berbecii nu reuşesc să păstreze lângă ei pe cineva mult timp, neavând empatie şi nereuşind să-şi înţeleagă partenerul.

 

Citeste continuarea AICI. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Jane Fonda: cum se mentine in forma la 80 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies