Zodii cu destin de AUR! Primesc totul de la viaţă!

Zodii cu destin de AUR! Primesc totul de la viaţă!
Zodii cu destin de AUR! Primesc totul de la viaţă!

Zodii cu destin de AUR. Unele persoane pur si simplu se nasc sub o stea norocoasa. Spre deosebire de alti oameni, acestea au astrele de partea lor.

Fecioară

 

 

Nativii Fecioara au totul. Poate nu stiai, dar aceasta zodie a dat pana acum cei mai multi miliardari. Analitici, tenace, perseverenti, obtin totul atat prin propria lor iscusinta, dar parca si ajutati de o mana divina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în 2019! Ele sunt protejate și au lumea la picioare

 

Isi doresc din tot sufletul sa fie in top si reusesc intotdeauna. Sufera rar de tot in dragoste, pentru ca de cele mai multe ori aleg rational.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cel mai puternic remediu pentru TUSE! Ai nevoie doar de zahăr şi bere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies