ZODII - MIERCURI 14 NOIEMBRIE. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE! CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail

ZODII - MIERCURI 14 NOIEMBRIE. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE! CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail
ZODII - MIERCURI 14 NOIEMBRIE. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE! CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail

Iată pentru MIERCURI 14 NOIEMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail şi al îngerilor săi pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtătoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

IERTARE – A GREŞI ESTE UMAN, A IERTA ESTE DIVIN
Arhanghelul Mihail îţi înţelege durerea emoţională trecută şi prezenţa. Iertarea acordată ţie însuţi şi altora îţi va aduce libertate şi serenitate.

Sabia şi scutul îţi sunt oferite simbolic de către Arhanghelul Mihail că instrumente puternice de eliberare de stres.

Iertarea înseamnă să renunţi la sentimente dureroase şi să le dai drumul complet. Când te gândeşţi că tu eşţi amintirile tale, tu devii victima amintirilor tale. Clipă în care accepţi amintirea că parte din trecut, doar că o experienţă de învăţare şi reuşeşţi să te ierţi pentru că ai avut acea experienţă dar şi persoană/ persoanele implicate în experienţă şi care au avut un impact asupra ta, atunci poţi merge mai departe cu viaţă ta reamintindu-ţi cine eşti cu adevărat.
Nu este acelaşi lucru cu a fi de acord cu comportamentul sau cu a continuă relaţîi cu acele persoane. Furia veche, frică şi resentimentul sunt greutăţi care îţi încetinesc ritmul vieţii şi te secatuiesc de energie vitală. Arhanghelul Mihail te va asista în procesul de iertare sustinandu-te şi curatandu-ti emoţiile asociate, dar atunci când vei cere asta. Primul pas al iertării este să fii dispus să ierţi. Iertarea înseamnă să îţi eliberezi spiritul şi să îţi îmbrăţişezi potenţialul nelimitat, pentru a cea noi experienţe de vibraţie ridicată alături de cine simte inima ta bucurie.
Marea înţelepciune va veni din a-ti înfruntă suferinţă fără judecată neiertarii. A greşi este omeneşte, a ierta este divin!

SEMNIFICAŢII ALTERNATIVE:  nu ai de ce să te învinovăţeşţi, nu ai greşit cu nimic/ lucrurile nu sunt ceea ce par a fi/ ai moştenit un tipar de gândire pe care trebuie să îl dai la o parte/ un aspect legal se rezolva/ o nedreptate se îndreaptă/ auzi veşti de la cineva după o lungă tăcere/ o datorie karmică curăţată.

Rugăciune: Arhanghelul Mihail, îţi mulţumesc că îmi reaminteşţi că eu sunt iertare. Sunt dispus să mă eliberez din trecut cu ajutorul Tău. Sunt dispus să îi iert pe toţi cei care m-au rănit vreodată şi mă iert pe mine pentru că mi-am făcut rău sau am făcut altora rău. Eu ştiu că evenimentele din trecut au fost acolo că să mă ajute să evoluez spiritual. Îţi sunt recunoscător că mă ajuţi să văd toată înţelepciunea câştigată din aceste experienţe.

Acum dau drumul şi devin liber. Mă iert. Iert. Mulţumesc.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop 14 noiembrie 2018. O nouă poveste de dragoste, mulţi bani şi un cadou special

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies