ZODII - MIERCURI 14 NOIEMBRIE. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE! CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail

ZODII - MIERCURI 14 NOIEMBRIE. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE! CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail
ZODII - MIERCURI 14 NOIEMBRIE. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE! CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail

Iată pentru MIERCURI 14 NOIEMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail şi al îngerilor săi pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtătoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

VINDECARE CU CRISTAL – INSTALAREA PĂCII

Arhanghelul Mihail te conduce spre cristalul vindecător care îţi va coborî nivelul de stres şi îţi va instala sentimente de pace

Sabia şi scutul îţi sunt oferite simbolic că instrumente puternice de eliberare de stres. Este timpul să te acordezi la ghidarea Arhanghelului Mihail pentru că El te conduce la cristalul perfect care va genera vibraţii de vindecare în corpurile tale de energie.

În tradiţia şamanică, cristalele sunt numite “pietre vii”. Abilitatea lor de a transmuta energia şi a transformă conştiinţa a fost cercetată şi bine documentată de-a lungul timpului cu multe dovezi. Fiecare cristal are o inteligenţă naturală şi putere de vindecare. Arhanghelul Mihail te poate călăuzi spre un cristal care sare spre ţine. El poate ghida pe cineva să îţi dăruiască un cristal sau pe ţine spre un vindecător ce foloseşte cristaluri.
Îmbrăţişează tărâmul cristalelor să te asiste în a-ţi echilibra subconştientul (sinele intuitiv înalt) şi mintea conştientă, pentru a avea pace şi serenitate.

SEMNIFICAŢII ALTERNATIVE:  este timpul să studiezi despre vindecarea cu cristal/ vreme de meditaţii, de impamantare/ citeşte despre cristale/ ceva va fi limpede precum cristalul în curând.

Rugăciune: Arhanghelul Mihail, îţi mulţumesc că mă asişti în fiecare zi în moduri nebănuite de mine pentru a mă vindecă la toate nivelurile fiinţei mele.

Îmbrăţişez cristalurile şi mă las scufundat în puterea lor de regenerare şi vindecare divină. Mulţumesc!

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop 14 noiembrie 2018. O nouă poveste de dragoste, mulţi bani şi un cadou special

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies