ZODII - MIERCURI 14 NOIEMBRIE. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE! CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail

ZODII - MIERCURI 14 NOIEMBRIE. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE! CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail
ZODII - MIERCURI 14 NOIEMBRIE. Mesajul şi rugăciunea zilei pentru TINE! CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail

Iată pentru MIERCURI 14 NOIEMBRIE 2018 mesajul zilnic de călăuzire al Arhanghelului Mihail şi al îngerilor săi pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtătoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia RAC (21 iunie – 22 iulie)

PROTECŢIA CASEI – CASĂ TA ESTE TEMPLUL ŞI CASTELUL TĂU

Arhanghelul Mihail şi echipa să de îngeri stau că un cerc de gardieni în preajma casei tale zi şi noapte.

Scutul îţi este oferit simbolic de Arhanghelul Mihail că un instrument puternic de protecţie. Arhanghelul Mihail a auzit cerinţele tale de nevoie de protecţie din partea Lui pentru casă ta, locuitorii ei, animalele de companie. Arhanghelul Mihail stă în jurul casei tale, la intrare, la ferestre, în special noaptea şi atunci când nu eşţi acasă. Vizualizează-l pe Arhanghelul Mihail cum stă la uşa de la intrare şi cum un înger al Sau este la fiecare altă uşa a casei şi la fiecare fereastră, apoi mergi la culcare liniştit sau în treburile zilei! Îngerii sunt atraşi natural spre locuri de iubire şi frumos aşa că este important să menţii o energie ridicată în casă prin curăţenie

regulată şi curăţarea energetică a casei (cu uleiuri esenţiale pure, cu lemn sacru şamanic Palosanto, cu sare pusă la colţurile fiecare camere, cu aerisit în fiecare zi). Arhanghelul Mihail rezonează şi cu vibraţia înalta a sunetelor vindecătoare cum ar fi a bolurilor cântătoare sau al aromei de salvie. Salvia este o plantă considerată sacră de şamani iar Arhanghelul Mihail se conectează rapid la această aromă pentru a curată energiile negative şi dense din casă şi din orice spaţiu precum birou, afacere sau măşînă. Purificarea regulată a atmosferei din casă menţine energiile la vibraţie ridicată. Poţi menţine o vibraţie ridicată a iubirii în casă şi prin crearea unui altar pentru îngeri, cu figuri de îngeri, flori, o lumânare parfumată, icoane şi alte simboluri ce reprezintă îngerii precum aripi apărute în calea ta (şi care desigur sunt trimise de îngeri).

SEMNIFICAŢII ALTERNATIVE:  casă nouă/ familie fericită/ ocazie frumoasă de reunire a familiei/ un nou membru de familie/ un nou copil/ renovări de sicces/ îmbunătăţiri în spaţiul unde stai/ decorari minunate care aduc stare de bine/ feng shui pentru casă sau pentru afaceri.

Rugăciune: Arhanghelul Mihail, îţi mulţumesc pentru că mă faci să mă simt în siguranţă în casă mea. Mă simt ghidat, protejat şi călăuzit de Ţine şi de îngerii Tăi. Sunt înconjurat de oameni iubitori, îngeri pe pământ. Trăiesc într-o casă care îmi hrăneşte sufletul şi mă umple de pace. Îţi mulţumesc!

citeşte continuarea aici



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Horoscop 14 noiembrie 2018. O nouă poveste de dragoste, mulţi bani şi un cadou special

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies