Zodiile care calca pe cadavre - Nu le pasa de sentimentele tale si te pot distruge in orice moment

Zodiile care calca pe cadavre - Nu le pasa de sentimentele tale si te pot distruge in orice moment
Zodiile care calca pe cadavre - Nu le pasa de sentimentele tale si te pot distruge in orice moment

Exista cateva zodii care au parti intunecate. Nu le pasa de sentimentele celor din jur si ar face orice pentru a reusi. Sunt pur si simplu lipsite de scrupule.

Berbec

Impulsivitatea cu care este dotat nativul Berbec îl transformă într-unul dintre cei mai periculoşi oameni. Dacă îl prinzi în toane proaste, nici nu te gândi să îl contrazici.

Este în stare de orice pentru a avea ultimul cuvânt. Odată ce i se pune ceva în minte, nimic nu îl mai poate da înapoi. Calcă pe cadavre pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte.

El aplică această atitudine şi când cineva îi greşeşte. Nu se lasă cu una, cu două, ci îi serveşte o lecţie de viaţă în stil mare.

Caracteristici generale Berbec

Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, iniţiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneţ şi nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri.


Berbecul vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva şi încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acţioneze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gândeascǎ prea mult înainte. Are entuziasm şi curaj din plin, iar dacǎ îşi pune ceva în minte, este de neoprit.

Aceşti nativi sunt insistenţi, direcţi şi sinceri. Evident, uneori pot fi lipsiţi de tact şi chiar brutali, rǎnindu-i foarte uşor pe cei din jur.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cele 3 zodii care vor avea un an negru - Vor suferi cumplit si vor fi injunghiate in inima de cei dragi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies