Zodiile care calca pe cadavre - Nu le pasa de sentimentele tale si te pot distruge in orice moment

Zodiile care calca pe cadavre - Nu le pasa de sentimentele tale si te pot distruge in orice moment
Zodiile care calca pe cadavre - Nu le pasa de sentimentele tale si te pot distruge in orice moment

Exista cateva zodii care au parti intunecate. Nu le pasa de sentimentele celor din jur si ar face orice pentru a reusi. Sunt pur si simplu lipsite de scrupule.

Leu

Orgoliul de care este mânat reprezentatul acestei zodii este o armă cu două tăişuri. Îl poate ajuta să obţină succesul în viaţă, dar în acelaşi timp îl poată transforma într-o persoană fără scrupule.

Cum nu suportă prea bine ideea că cineva ar putea să fie mai bun ca el, este în stare de orice pentru a-şi da inamicul la o parte.

Va recurge la tot felul de tactici care mai de care mai creative.

La început, când încă nu este atât de pornit, va încerca să îşi pună în aplicare planul cu vorbe bune. Dacă nu reuşeşte să îl dea astfel la o parte pe cel care îi stă în cale, va deveni o fiară.

Caracteristici generale Leu

Guvernat de Soare, Leul se simte excelent în lumina reflectoarelor şi este cel care a inventat încrederea în sine.


Leii sunt amuzanţi, teatrali, din calea-afarǎ de exuberanţi şi conducǎtori înnǎscuţi. Nu renunţǎ niciodatǎ pânǎ când nu ajung unde îşi doresc (iar ţintele lor nu sunt deloc modeste). Vor sǎ fie primii în toate, foarte lǎudaţi şi apreciaţi. Expresia sinelui şi creativitatea sunt caracteristicile de bazǎ ale unui Leu. Acest nativ ştie foarte bine cǎ tot ce se întâmplǎ în viaţa lui este produsul creaţiei voite.

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cele 3 zodii care vor avea un an negru - Vor suferi cumplit si vor fi injunghiate in inima de cei dragi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies