Zodiile care calca pe cadavre - Nu le pasa de sentimentele tale si te pot distruge in orice moment

Zodiile care calca pe cadavre - Nu le pasa de sentimentele tale si te pot distruge in orice moment
Zodiile care calca pe cadavre - Nu le pasa de sentimentele tale si te pot distruge in orice moment

Exista cateva zodii care au parti intunecate. Nu le pasa de sentimentele celor din jur si ar face orice pentru a reusi. Sunt pur si simplu lipsite de scrupule.

Fiind semn fix, Leul este hotǎrât, încǎpǎţânat şi chiar tipicar. Ştie sǎ fie lider şi îşi asumǎ acest rol cu plǎcere şi cu o încredere în sine uluitoare. Este mândru, autoritar, generos şi loial, dar poate deveni şi vanitos, plin de sine şi necruţǎtor cu inamicii. Totuşi, oricât de tare l-ar supǎra cineva, uitǎ şi iartǎ foarte repede.

Leii sunt foarte direcţi şi sinceri în legǎturǎ cu nevoile şi aşteptǎrile lor, iar uneori, aceastǎ lipsǎ de versatilitate îi costǎ scump. Au un soi de naivitate şi credulitate, investind încredere în toatǎ lumea pânǎ la proba contrarie. Cad foarte uşor în plasa celor de rea credinţǎ, din cauzǎ cǎ sunt sensibili la laude şi linguşeli. Poate cǎ ar fi bine ca Leii sǎ fie mai puţin încrezǎtori, dar ei au nevoie de adulaţie, iar ceilalţi nu se pot abţine sǎ nu le-o ofere.

Citeste continuarea pe DivHair.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cele 3 zodii care vor avea un an negru - Vor suferi cumplit si vor fi injunghiate in inima de cei dragi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies