Zodiile care pierd TOTUL în noiembrie. Sfârșesc luna în lacrimi

Zodiile care pierd TOTUL în noiembrie. Sfârșesc luna în lacrimi
Zodiile care pierd TOTUL în noiembrie. Sfârșesc luna în lacrimi

Ele sunt zodiile care vor avea o lună cumplită.

Luna noiembrie vine cu multe suișuri și coborâșuri pentru zodii. Este o lună în care mulți vor trage linie și vor înțelege ce au greșit și ce trebuie remediat, pentru ca anul următor să nu îi prindă nepregătiți. Iată care sunt zodiile care riscă să piardă totul în luna noiembrie.

Nativii zodiei Balanță sunt întotdeauna indeciși, însă luna noiembrie le va da de furcă mai mult ca oricând.

Deși au încercat luni întregi să repare anumite lucruri din viața lor, a venit momentul să se recunoască învinși și să nu încerce să mai facă ceva, pentru că totul e sortit eșecului.

Citeste si: Mihai Voropchievici, avertisment: „Cei care au această grupă de sânge divorțează repede”

Citeste si: Horoscop 30 octombrie 2019. Vin vești grozave pentru două zodii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Care sunt punctele forte ale fiecărei zodii, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus

Unii nativi ai zodiei se vor despărți de partenerul de viață după mulți ani de relație, prietenii vechi se vor strica, iar alți nativi vor decide să își schimbe parcursul profesional la 180 de grade. Unii își vor schimba locul de muncă, în condițiile în care nu se vor mai simți bine în mijlocul colegilor lor sau vor decide să se mute în alt oraș, pentru a o lua de la capăt.

Oricum ar fi, chiar dacă acum pare că au pierdut totul, zile mai senine vor apăre ala fnalul lunii.

Nativilor zodiei Săgetător li se recomandă să evite investițiile

A doua zodie care se confruntă cu probleme uriașe în luna octombrie este zodia Săgetător. Cu Mercur retrograd în Taur, lucrurile nu sunt prea vesele pentru nativii acestei zodii, care riscă să piardă totul într-un timp foarte scurt.

Vor exista certuri aprinse cu partenerul de viață ori cu șefii, iar acest lucru nu este deloc de dorit în luna noiembrie. Se recomandă multă prudență în această lună, pentru a nu le ridica celorlalți la fileu discuții inutile, căci acest lucru va duce la multă suferință. De asemenea, nativilor zodiei Săgetător li se recomandă să nu cheltuiască excesiv și să nu investească mulți bani.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Horoscop 30 octombrie 2019. Vin vești grozave pentru două zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies