Zodiile de femei pe care orice barbat le doreste in dormitor. Ce stiu ele sa faca

Zodiile de femei pe care orice barbat le doreste in dormitor. Ce stiu ele sa faca
Zodiile de femei pe care orice barbat le doreste in dormitor. Ce stiu ele sa faca

Ele sunt zeitele zodiacului in materie de sex. Sunt cele mai pricepute in taina amorului si pot cuceri orice barbat oricand.

FEMEIA născută în zodia FECIOARĂ: Această nativă are un soi de sensibilitate aparte, dar asta până la proba contrarie. Ştie cum să seducă un bărbat şi este mereu gata de atac.

Este extrem de versatilă şi poate domina cu uşurinţă, la fel cum îi place să fie dominată. E pusă pe fapte mari când ajunge în dormitor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies