Zodiile si trecutul! Ce zodii sunt ancorate puternic in trecut si ce zodii pasesc hotarate spre viitor!

Zodiile si trecutul! Ce zodii sunt ancorate puternic in trecut si ce zodii pasesc hotarate spre viitor!
Zodiile si trecutul! Ce zodii sunt ancorate puternic in trecut si ce zodii pasesc hotarate spre viitor!

Fiecare zodie are un mod particular în care gestioneazǎ relaţia cu trecutul. Unele zodii reuşesc sǎ se detaşeze mai uşor de experienţele (mai ales de cele dureroase) din trecut şi pǎşesc hotǎrâte spre viitor, în timp ce altele sunt ancorate puternic în tot ce au trǎit în diferite momente ale existenţei de pânǎ acum.

BERBEC
Nu are timp de pierdut!

Aceşti nativi nu-şi pierd timpul rememorând experienţele din trecut. Pentru ei nu e important ce s-a întâmplat, nu stau sǎ analizeze, nu au timp de introspecţii şi de evaluǎri ale gesturilor sau atitudinii din trecut. Ei trǎiesc pentru acţiune şi adrenalinǎ. Depǎşesc uşor şi cele mai dureroase experienţe, iartǎ şi uitǎ foarte repede. Nu sunt ranchiunoşi ori rǎzbunǎtori şi nu pǎstreazǎ resentimente, decât foarte rar.


La nivel profund, ei înţeleg cǎ nu le foloseşte la nimic sǎ se împiedice de ceva ce nu mai existǎ şi nu-i mai poate afecta.

Totuşi, copilul Berbec poate fi foarte afectat, dacǎ nu are susţinere, dacǎ nu primeşte încurajǎri, dacǎ nu este aprobat şi apreciat. Dacǎ i se spune sau sugereazǎ, mai ales de cǎtre pǎrinţi,cǎ nu este destul de bun, s-ar putea ca evoluţia lui sǎ aibǎ de suferit.

Însǎ nici acesta nu este un motiv suficient de puternic sǎ stea pe loc.

Ce are de învǎţat: Introspecţia poate fi uneori foarte valoroasǎ!

TAUR
Ţine cu dinţii de principiile adoptate în trecut!

Semn conservator, pragmatic şi destul de rigid, acordǎ mare atenţie experinţelor trǎite pe parcursul vieţii, deci şi celor din trecut. El îşi formeazǎ în timp o serie de principii solide, la care renunţǎ foarte greu.

Are convingeri puternice, pe care şi le susţine pânǎ în pânzele albe. Se teme de schimbare şi de necunoscut. Astfel, îşi pune singur bariere în calea evoluţiei şi libertǎţii de expresie şi practic lasǎ acele convingeri sǎ-i creeze viaţa. Îi este greu sǎ accepte oportunitǎţi care nu seamǎnǎ cu ce a trǎit pânǎ în momentul respectiv, iar asta îl ţine blocat în nişte tipare repetitive.

Trecutul are valoare în ochii lui, mai ales dacǎ îi oferǎ motive de mândrie.

Dacǎ descendenţii lui au avut realizǎri materiale impresionante, va ţine sǎ aminteascǎ mereu acest lucru. Dacǎ a fost rǎnit, nu uitǎ uşor şi chiar pǎstreazǎ resentimente. Resentimente care atârnǎ greu în sacul pe care-l duce în spate şi pe care le foloseşte ca scuzǎ pentru eşecurile sale.

Ce are de învǎţat: Vindecarea resentimentelor şi flexibilitatea!

GEMENI
Ştie sǎ valorifice experienţele din trecut!

Acest nativ foloseşte trecutul, mai ales ca sursǎ de cunoaştere şi informaţie.

Nu-i face o prea mare plǎcere sǎ analizeze trecutul şi nici nu crede cǎ i-ar folosi la ceva, cu excepţia cazului în care poate afla ceva util/interesant/important.

Orice i s-ar întâmpla unui Geamǎn, trece uşor peste, se repliazǎ repede şi gǎseşte instantaneu un alt obiect al atenţiei. Curios din fire, vrea în permanenţǎ sǎ se informeze şi sǎ-şi ţinǎ mintea vie. Iar pentru asta nu are nevoie de emoţii tulburǎtoare care sǎ-i rǎpeascǎ vivacitatea.
Acest nativ se întoarce aşadar în trecut doar atunci când are nevoie sǎ extragǎ o informaţie, sǎ-şi aminteascǎ un detaliu util, sau sǎ

înţeleagǎ o decizie luatǎ atunci (asta doar dacǎ arde).

Totuşi, din cauza faptului cǎ nu are rǎbdare sǎ se uite în trecutul sǎu şi sǎ înveţe ce e de învǎţat, riscǎ sǎ repete mereu aceleaşi greşeli. Partea bunǎ este cǎ trǎieşte mult în prezent, ceea ce nu e puţin lucru.

Ce are de învǎţat? Profunzimea şi înţelegerea cauzei lucrurilor!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Aceste zodii de femei vor fi reginele verii! Vor atrage exact barbatii pe care si-i doresc!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies