Zodiile si trecutul! Ce zodii sunt ancorate puternic in trecut si ce zodii pasesc hotarate spre viitor!

Zodiile si trecutul! Ce zodii sunt ancorate puternic in trecut si ce zodii pasesc hotarate spre viitor!
Zodiile si trecutul! Ce zodii sunt ancorate puternic in trecut si ce zodii pasesc hotarate spre viitor!

Fiecare zodie are un mod particular în care gestioneazǎ relaţia cu trecutul. Unele zodii reuşesc sǎ se detaşeze mai uşor de experienţele (mai ales de cele dureroase) din trecut şi pǎşesc hotǎrâte spre viitor, în timp ce altele sunt ancorate puternic în tot ce au trǎit în diferite momente ale existenţei de pânǎ acum.

RAC
Trecutul este identitatea lui!

Racul are cele mai puternice ancore în trecut şi de aceea uneori pare cǎ trǎieşte doar din amintirile unor vremuri apuse. În casa acestui nativ vom gǎsi adesea fotografii ale descendenţilor sau ale iubirilor din trecut. Aşa cum se ataşeazǎ de experienţe (mai ales de cele care l-au marcat într-un fel sau altul), tot la fel se ataşeazǎ şi de obiecte vechi care au o anume semnificaţie emoţionalǎ sau sentimentalǎ.

Din cauza acestor întoarceri permanente în timp, poate fi extrem de sensibil, introvertit şi melancolic. Poate refuza oportunitǎţi extraordinare din cauza fricii de schimbare şi a tendinţei de a asocia tot ce apare, cu ceva petrecut cândva. Acesta este obstacolul major în calea evoluţiei Racului. Totuşi, dacǎ foloseşte aceastǎ memorie emoţionalǎ fabuloasǎ strict în direcţia vindecǎrii rǎnilor din trecut şi a cultivǎrii sentimentelor frumoase pe care le-a trǎit, sau în sensul extragerii darurilor din experienţele trǎite, atunci avem de-a face cu un Rac puternic şi evoluat.

Ce are de învǎţat? Bucuria momentului prezent.

LEU
Trecutul- un motiv în plus de mândrie!

Pentru un nativ Leu, trecutul are valoare doar în mǎsura în care conţine ceva spectaculos, demn de luat în seamǎ, ceva ce l-ar putea ridica în ochii unora (sau ai lui), i-ar aduce un plus de popularitate şi admiraţie sau i-ar scuza un eşec. Altfel, tot ce nu-i place în trecutul lui pretinde cǎ nu existǎ, cǎ nu s-a întâmplat niciodatǎ şi se comportǎ ca şi când nu l-a afectat câtuşi de puţin.

Cu alte cuvinte, un Leu se va gândi doar la partea frumoasǎ sau spectaculoasǎ a trecutului lui. La acele fragmente care l-ar putea pune într-o luminǎ favorabilǎ. Partea umbroasǎ a trecutului este elegant evitatǎ şi-şi doreşte ca nimeni sǎ nu-i aminteascǎ vreodatǎ despre ea.

Totuşi, în spatele acestei atitudini puternice şi aparent impenetrabile, stǎ mai mereu un Leu sensibil, care dacǎ este cât de cât evoluat spiritual, înţelege importanţa transparenţei şi a lecţiilor pe care le oferǎ trecutul nedistorsionat de idealism.


Însǎ oricât s-ar strǎdui, nu poate zǎbovi prea mult asupra amintirilor, pentru cǎ este orientat preponderent spre viitor şi mai ales spre reuşitǎ.

Ce are de învǎţat? Sǎ-şi asume trecutul şi responsabilitatea acestuia!

FECIOARA
Trecutul îi oferǎ motivaţia de a deveni perfectǎ!

Se ştie cǎ Fecioara tinde spre perfecţiune. Iatǎ de ce crede cǎ analizând trecutul, poate gǎsi motive sǎ devinǎ din ce în ce mai bunǎ.

Dacǎ cineva i-a spus în trecut cǎ nu învaţǎ destul de bine, ea se va strǎdui sǎ dovedeascǎ mereu contrariul. Dacǎ i s-a spus cǎ nu va reuşi sǎ facǎ mare lucru în viaţǎ, îşi va da tot interesul sǎ ajungǎ cineva important. Dacǎ altcineva i-a spus cǎ nu e suficient de suplǎ, cu siguranţǎ va face tot posibilul sǎ devinǎ astfel. Parcǎ mereu încearcǎ sǎ demonstreze ceva cuiva, mereu mai are ceva de reparat şi schimbat la ea.

Privind lucrurile prin prisma dorinţei de evoluţie şi dezvoltare personalǎ continuǎ, nu e nimic greşit. Şi totuşi, alergând mereu dupǎ o imagine pe care alţii i-au sugerat cǎ ar fi cea corectǎ/perfectǎ, ajunge de fapt sǎ fie veşnic nemulţumitǎ, sǎ creadǎ cǎ mereu „ceva nu e în regulǎ cu ea”.
Dacǎ Fecioara reuşeşte sǎ se detaşeze de trecut şi sǎ facǎ alegeri autentice, în acord cu sufletul ei, atunci va simţi o mare eliberare.

Ce are de învǎţat? Cǎ este deja perfectǎ. Nu e nevoie sǎ demonstreze nimic nimǎnui!

Citeste continuarea pe pagina 3 >>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Aceste zodii de femei vor fi reginele verii! Vor atrage exact barbatii pe care si-i doresc!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies