10 lucruri pe care femeile vor să le audă, dar nu le vor recunoaște niciodată nimănui

Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?
Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?

Iată ce și-ar dori să audă femeile cât mai des, însă nu vor recunoaște acest lucru.

Femeile își doresc să audă de fiecare dată complimente, iar acest lucru le luminează ziua, mai ales dacă acestea vin din partea persoanelor iubite. Domnii ar trebui să știe cum să își facă femeile din viața lor să se simtă speciale, iar pentru acest lucru nu aveți nevoie de obiecte scumpe, ci de câteva cuvinte sincere și dulci.

“Ai un zâmbet foarte frumos!”

Citește și: 7 calități ale unei relații sănătoase

Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?
Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce înseamnă o relație deschisă? 8 reguli pentru a fi fericită și împlinită

Zâmbetul unei femei este ca o explozie, iar atunci când acesta alege să și-l expună, înseamnă că este foarte fericită și mulțumită de felul în care este tratată de tine. Acesta este unul dintre complimentele pe care femeile le iubesc, deoarece este mai mult decât doar despre aspect, ci și despre observarea și valorizarea spiritului în acel moment.

“Ești o mama grozavă pentru copiii noștri!”

Complimente pe care partenera trebuie să le audă
Complimente pe care partenera trebuie să le audă[Sursa foto: freepik]

Să fii mamă înseamnă că ești o eroină, iar toate momentele tensionate  și clipele mai puțin frumoase vor fi mult mai ușor de trecut atunci când femeia de lângă tine știe că a făcut o treabă bună pentru a crește copiii și i se observă aceste calități. În momentul în care ești grijulie cu tot ce se întâmplă în jurul ei, partenerul de viață trebuie să-i recunoască și aceste calități.

“Tu ești puterea mea!”

Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?
Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Este greu de recunoscut uneori pentru un bărbat că femeia reprezintă unul dintre principalii stâlpi de putere, însă doar împreună puteți rezista furtunilor vieții. Spunându-i că este puternică este ca și cum îi oferi certitudinea că ești de fiecare dată alături de ea și nu își va dori să renunțe niciodată în a lupta în diferite situații.

“Sunt un bărbat norocos să am o femeie atât de puternică lângă mine!”

Complimente pe care partenera trebuie să le audă
Complimente pe care partenera trebuie să le audă[Sursa foto: freepik]

Unul dintre acele complimente pe care femeile le iubește este să li se spună că bărbații din viața lor sunt norocoși să le aibă. Acest tip de compliment este ca o încurajare pentru modul  îndrăzneț și felul în care își trăiește viața alături de tine, astfel vei fii sigur că nu va da niciodată înapoi.

“Ai un simț al umorului fantastic!”

Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?
Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?[Sursa foto: freepik]

Dacă are simțul umorului, trebuie să recunoști acest lucru, deoarece cu siguranță își dorește de fiecare dată să te scoată din rutină și să îți aducă zâmbetul pe buze atunci când te întorci acasă și ești trist după o zi solicitantă. Trebuie să recunoști atunci când te face să râzi, iar în momentul în care aude acest lucru, va face să fie mereu atentă la felul în care vorbește cu tine.

“Îmi place cum gândești”

Când îi spui că are o minte frumoasă, îi spui, de fapt, că îți place la ea modul în care gândește, astfel că te îndepărtezi de complimentele clasice care se referă doar la aspectul fizic. Recunoști inteligența și capacitatea de a rezolva anumite situații, dar și felul în care pune problema, iar cel mai frumos este să ai lângă tine o femeie care este mereu atentă la felul cum gândește în preajma ta.

“Am învățat de la tine foarte multe lucruri frumoase”

Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?
Ce trebuie să îi spui persoanei de lângă tine?[Sursa foto: freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Poate uneori devine greu să recunoașteți, însă chiar și femeile din viața voastră vă pot învăța anumite lucruri importante, mai ales în momentul în care începeți să conviețuiți în același loc. Spunându-i că te-a învățat lucruri importante este ca și cum i-ai spune că îi respecți cu adevărat inteligența și sfaturile, astfel vei vedea cum încrederea ei în tine crește de la o zi la alta. Acest tip de compliment îi permite să știe ca a lăsat o amprentă bună asupra vieții tale și că ceea ce face în relație nu este în zadar.

“Mă faci să râd de fiecare dată”

În momentul în care persoana de lângă tine te face să râzi cu poftă este o modalitate excelentă să-ți dai seama că te simți foarte apropiat de ea și că situațiile din viața voastră devin confortabile atunci când vă aflați unul lângă celălalt. Dacă îți plac glumele ei și te fac să te simți mai vesel, atunci va ști că acest lucru este ceva special între voi și puteți folosi râsul ca o armă împotriva zilelor mai puțin frumoase.

“Știi să asculți de fiecare dată”

Complimente pe care partenera trebuie să le audă
Complimente pe care partenera trebuie să le audă[Sursa foto: freepik]

Atunci când îi spui partenerei tale că este un ascultător incredibil, își va da seama cât de mult contează faptul că te ascultă și nu te judecă pentru modul în care gândești, astfel vei capătă mai multă încredere în ea, iar acest lucru va fi reciproc. Dacă îi spui unei femei că este un bun ascultător, observi cu adevărat darul ei de a-ți acorda o atenție deosebită și de a înțelege exact ceea ce vrei să spui, astfel dorindu-și să fie alături de tine și data următoare, atunci când trebuie să-i transmiți ceva.

 “Etica muncii tale este incredibilă”

Complimente pe care partenera trebuie să le audă
Complimente pe care partenera trebuie să le audă[Sursa foto: freepik]

Chiar dacă femeile sunt bune gospodine, iar toată locuința se învârte în jurul lor, trebuie să știe uneori chiar că și efortul pe care îl depune la locul de muncă este la fel de important pentru ea și trebuie să-și simtă recunoscute adevăratele valori. Încurajând-o să facă ceea ce iubește, îi recunoști adevărata putere și o faci să se simtă remarcată pentru tot ceea ce face în meseria ei. Acestea sunt doar câteva complimente care te vor ajuta să-i faci persoanei iubite de fiecare dată ziua mai frumoasă, iar dacă respecți cu adevărat la ea totul și ești recunoscător pentru faptul că o ai alături de tine, nu ezita să-i arăți acest lucru uneori, fără să fii nevoit să folosești obiecte scumpe. Cuvintele pot fi cel mai mare semn de iubire! Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce înseamnă o relație deschisă? 8 reguli pentru a fi fericită și împlinită

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies