10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante

10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante
10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante

Femeile elegante obișnuiesc să fie foarte atente la garderoba pe care o au. Însă știați care sunt cele 10 lucruri pe care acestea le poartă?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 lucruri pe care le poartă femeile elegante.

Culori neutre

În general, femeile elegante obișnuiesc să poarte articole vestimentare care au culori neutre. Acestea se potrivesc de minune atunci când ne dorim să abordăm un stil mai elegant și rafinat, însă cu toate acestea, ar trebui totuși să știi înainte care sunt culorile specifice care se potrivesc cel mai bine cu nuanța pielii tale.

Astfel, în ceea ce privește tonurile mai închise ale pielii, se pare că ar trebui să purtați articole vestimentare aurii, galbene, portocalii, bleumarin și așa mai departe. Pe de altă parte, în cazul în care tonul pielii este mai deschis, ar trebui să purtați articole vestimentare roz, albastre deschis, mov și așa mai departe.

Citește și: Cum să devii un model. Ce trebuie să cunoști dacă vrei să îmbrățișezi această carieră

10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Previziuni pentru tendințele frumuseții în 2024/ EXCLUSIV

Lenjerie modelatoare

Este cunoscut deja faptul că în zilele noastre, sunt din ce în ce mai purtate aceste lenjerii modelatoare, însă în ceea ce privește o femeie elegantă, aceasta are tendința ca deseori, fie că alege să poarte această lenjerie modelatoare sub rochii sau fuste, o face în momentul în care își dorește să aibă un aspect mai rafinat, elegant și scump.

Pe lângă faptul că datorită acestui tip de lenjerie, hainele sunt mult mai netezite și arată mult mai bine pe noi, ținuta la final va avea un aspect armonios și mult mai atrăgător.

10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]

Salopete și costume

2 articole vestimentare de luat în seamă atunci când ne dorim să avem apariție mult mai elegantă decât de obicei, sunt reprezentate și de salopete, dar și de costume sau sacouri.

Secretul constă în faptul că salopetele nu scot în evidență o cantitate prea mare de piele, ceea ce ne face să arătăm mult mai elegante. Același lucru este valabil și în cazul în care vă doriți să purtați un costum sau doar un sacou peste ținuta aleasă, dat fiind faptul că vă face să arătați mult mai elegante de regulă și nici măcar nu trebuie să vă complicați pentru a avea un rezultat nebunesc și extrem, ce ar trebui să păstrați lucrurile cât mai simple cu putință.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]

Rochii scurte

Bineînțeles că rochiile scurte nu aveau cum să lipsească de pe această listă, însă nu ne referim la cele strâmte, care nu te lasă să respiri așa cum ar trebui, ci mai degrabă la acele rochii scurte și frumoase, care îți îmbrățișează corpul într-un mod cât mai confortabil cu putință, nu sunt nici atât de revelatoare, nici stricte, însă sunt exact așa cum ar trebui pentru ca la

final să avem un look elegant.

ce trebuie sa poarte o femeie eleganta
10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]

Rochie lungă 

Pe această listă  se află și rochiile lungi, iar în ciuda faptului că nenumărate persoane consideră aceste rochii ca fiind unele demodate, acestea se pot purta indiferent de eveniment sau ocazie, fie că este vorba despre o ședință la locul de muncă sau despre un eveniment mai important.

O persoană care poartă rochie, devine instantaneu mult mai frumoasă și mai captivantă, rochiile lungi având tendința să îți ofere un aspect feminin, elegant, stilat, iar în același timp și extravagant. Indiferent că este vorba despre o rochie creion, de bal, sirena și alte astfel de modele, ar trebui să te asiguri că ai una în garderoba ta.

haine pentru femei elegante
10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]

Paltoane și sacouri

Cu siguranță nu ar trebui să lipsească din garderobă nici un palton elegant sau un sacou care să vi se potrivească de minune. Aceste 2 articole vestimentare vă pot ajuta să subliniați cu adevărat frumusețea pe care o aveți, completând cu adevărat aspectul general, la final având o ținută uniformă.

haine elegante
10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]

Accesorii

Bineînțeles că pe această listă trebuie să se afle și accesoriile, care nu trebuie să lipsească, însă nu facem referire la cele de dimensiuni prea mari, care acaparează toate atenția, însă deși acestea sunt cele văzute ca fiind întotdeauna de modă înaltă, în unele cazuri lucrurile stau cu totul și cu totul diferit. În cazul în care vă doriți să aveți o apariție elegantă, ar trebui să purtați accesorii mici și simple, care pot avea același efect sau chiar unul și mai de impact, atunci când vine vorba despre un eveniment important.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

femeie elegante
10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]

Pantofi cu toc

Atunci când vine vorba despre încălțăminte, cu siguranță ar trebui să aveți în garderobă pantofi cu toc. Pe lângă faptul că pantofii cu toc ajută la alungirea picioarelor, având astfel un aspect mult mai înalt, totodată vă va face să arătați și mai grațioase, la modă și sofisticate.

10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]

Lenjerie intimă asortată

Pe lângă lenjeria modelatoare, nu trebuie să uităm că femeile elegante, întotdeauna vor purta lenjerie intimă asortată. Bineînțeles că oamenii văd doar ce se află în exterior, ținutele noastre, însă cu toate acestea, noi știm ce se află și pe interior, făcând referire la lenjeria purtată. Cu toate acestea, există și cazuri în care, prin ținuta pe care o purtăm, se poate vedea lenjeria pe care o purtăm, ceea ce, în unele cazuri, în cazul în care nu purtăm ceea ce ar trebui, s-ar putea să se vadă deloc elegant. De aceea se recomandă ca deseori să alegem să purtăm un set asortat de sutien cu lenjerie intimă, fiind totodată o modalitate destul de ușoară să ne creștem și încrederea în sine, dar să arătăm și uimitor.

10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]

Dantelă și mătase

Pe lângă culorile neutre pe care ar trebui să le avem în evidență, ar trebui să ținem cont și de materialele purtate, cele mai elegante fiind adesea dantela și mătasea. Astfel, în momentul în care alegeți să purtați dantelă, aceasta va reprezenta o modalitate perfectă de a îmbrățișa feminitatea, și de a atrage atenția asupra frumuseții tale. De asemenea, atunci când alegeți să purtați mătase, veți aduce un plus valoare ținutei și veți evita cu siguranță ridurile pielii.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

10 lucruri pe care le poartă doamnele elegante[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Previziuni pentru tendințele frumuseții în 2024/ EXCLUSIV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies