12 Mai 2022 - Casa Iubirii. Ștefania și Cristian la detectorul de minciuni. "M-am simțit ca la un test foarte important”

casa iubirii 12 mai 2022
12 Mai 2022 - Casa Iubirii. Ștefania și Cristian la detectorul de minciuni. "M-am simțit ca la un test foarte important”

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, Ștefania și Cristian au participat la detectorul de minciuni, pentru a dovedi dacă au spus adevărul în legătură cu faptele lor, sau nu.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul Casa iubirii, ce au declarat Cristian, dar și Ștefania, încă de la începutul emisiunii despre ce își doresc de la viitorul suflet-pereche, dar și care a fost rezultatul în urma participării la detectorului de minciuni.

casa iubirii concurenti

Citeste si: 20 Curiozităţi despre Regina Elisabeta a II–a. Este singura persoană care poate conduce mașina fără a avea permis

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Casa iubirii  reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Concurenții au o anumită zi dedicată strict „confesiunilor”, moment în care își vor spune povestea de viață în fața telespectatorilor care îi urmăresc zi de zi, dar și pentru cei care se află în Casa

iubirii, alături de ei. În fiecare zi de joi, concurenții vor asculta mărturisirile celorlalți participanți la emisiune, pentru a-i cunoaște cât mai bine.

Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.

Am vorbit cu câţiva dintre viitorii concurenţi de la <Casa iubirii> şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găși dragostea. ”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului  Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: Bianca Comănici se gândește deja la nuntă! Bruneta a dezvăluit cum vrea să organizeze marele eveniment: „Nu facem nimic pompos”

 

Ce caută Ștefania și Cristian la sufletul lor pereche

Deși  Cristian  are vârsta de doar 19 ani, acesta a veni în Casa iubirii pentru a-și găsi jumătatea. Tânărul se descrie ca fiind un bărbat inteligent și sigur pe sine, care vrea și știe să facă o femeie fericită. Acesta își dorește o relație alături de o fată mai mare de vârstă ca el, pentru că i se pare mai interesant, dar și una care să aibă bun-simț, să fie respectuoasă și inteligentă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În momentul în care prezentatoarea show-ului  Casa iubirii   l-a întrebat pe Cristian: „ Cum a fost viața ta amoroasă până în acest moment?”,  Cristian a mărturisit: „  Relații de lungă durată nu prea au existat, nu cred că am fost eu de vină dar...nici

ele!”.

cristian din casa iubirii

Citeste si: Ce vârstă are Dragoș Paraschiv din Casa iubirii. "Deocamdată vedem ce se întâmplă”

În ceea ce o privește pe Ștefania, aceasta are tot vârsta de 19 ani, este studentă, dar și model, iar atunci când vine vorba despre bărbați, aceasta nu este deloc pretențioasă, mai ales că se îndrăgostește destul de ușor.

Însă nu scapă din vedere anumite aspecte.

Ștefania își dorește ca viitorul său partener să fie brunet, înalt, inteligent, amuzant, sincer, implicat și bineînțeles, să aibă un zâmbet plăcut. Aceasta nu a iubit până în acest moment și își dorește să o facă în  Casa iubirii.

stefania din casa iubirii

Citeste si: Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

 

Ștefania și Cristian la detectorul de minciuni

În urma faptelor pe care atât Ștefania, cât și Cristian le-au făcut în weekend-ul trecut, cei doi au fost la detectorul de minciuni, pentru a dovedi dacă ceea ce au susținut a fost adevărat sau nu. Pentru fiecare concurent în parte, atât în cazul Ștefaniei, cât și al lui Cristian, cei doi au primit un set de 4 întrebări în legătură cu evenimentele întâmplate în zilele în care cei doi s-au întâlnit, deși acest fapt era împotriva regulamentului din Casa iubirii.

Toți concurenții au trăit aceste momente cu sufletul la gură, pentru a afla care va fi deznodământul acestei situații, care a mai avut loc și în cazul Iolandei și a lui Mihai, atunci când cei doi au fost descalificați din Casa iubirii.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

casa iubirii 2022

Citeste si: Istoria croissantului. S-a inventat în formă de semilună, pentru a simboliza turcii

Răspunsurile Ștefaniei la întrebările primite au fost directe și foarte ferme, semn că aceasta nu ar minți sub nicio formă. Prin urmare, la întrebarea „ Le-ai mințit pe fete că pleci la Giurgiu?”, răspunsul Ștefaniei a fost negativ, fapt ce s-a dovedit ca acesta să fie adevărat. La următoarea întrebare „ Ai pierdut trenul în mod intenționat?”, aceasta a răspuns tot negativ, aspect ce s-a dovedit a fi din fericire, tot adevărat. Iar întrebarea cea mai importantă care clarifica situația cel mai bine și dovedea dacă aceștia au încălcat sau nu regulamentul Casei iubirii a fost „ Ai avut relații intime cu Cristian?”. Toți concurenții așteptau aflarea acestui răspuns, acolo unde Ștefania a răspuns tot negativ.

casa iubirii azi

Citeste si: “Casa iubirii”, pe primul loc în inimile românilor! Gala de ieri a emisiunii a plasat Kanal D pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări

Atât Ștefania, cât și Cristian așteptau verdictul final cu mari emoții, însă cu toate acestea, s-a adeverit faptul că Ștefania a spus adevărul, prin urmare, cei doi nu au încălcat regulamentul Casei iubirii. Cu toate acestea, se așteaptă și verdictul în ceea ce-l privește pe Cristian.

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla care a fost răspunsul la ultima întrebare adresată Ștefaniei, dar și cum va evolua situația dintre cei doi. În plus, urmăriți emisiunea, pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

rezultatul detectorului de minciuni casa iubirii

Citeste si: Ce vârstă are STEFANIA DRUGA din CASA IUBIRII. „Vorbesc puțin cam mult, sunt vorbăreață. Vorbesc mult, dar știu când să mă opresc. Aștept să mă îndrăgostesc."



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cele 12 rugăciuni înainte de spovedanie. "Părinte, vreau să-mi faceţi o spovedanie generală"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies