Ce vârstă are Dragoș Paraschiv din Casa iubirii. "Deocamdată vedem ce se întâmplă”

casa iubirii 10 mai 2022
Ce vârstă are Dragoș Paraschiv din Casa iubirii. "Deocamdată vedem ce se întâmplă”

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, a intrat un nou concurent, odată cu plecarea lui Cătălin din gală, iar acesta este Dragoș Paraschiv.

Dragoș Paraschiv are 29 de ani și locuiește în București. A absolvit Conservatorul, fiind cântăreț de profesie. Acordă lecții de canto și cântă la diverse evenimente, pe care le și prezintă, uneori. A venit în "Casa iubirii" pentru a-și găsi sufletul pereche. Dragoș mărturisește că este atras de femeile voluptoase, grațioase. Rămâne de văzut care dintre concurentele aflate în “Casa iubirii” îi va atrage atenția lui Dragoș.

casa iubirii concurenti

Citeste si: Carmen Iohannis, criticată dur pentru ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden! A apărut în aceeași rochie și la alegerile din 2020: „Rochii din alea ieftine de la piață!”

 

Cine este Dragoș Paraschiv

Dragoș Paraschiv este cel mai nou concurent din Casa iubirii, după ce în gala trecută, Cătălin a fost cel eliminat, în urma voturilor pe care le-a primit atât din partea concurenților, cât și a publicului telespectator.

Acesta are vârsta de 29 de ani și locuiește în București, de 6 ani. Orașul său natal este Focșani, însă cu toate acestea, Dragoș Paraschiv  a absolvit Universitatea de Arte George Enescu, din Iași. În prezent este de profesie cântăreț, aspect precizat de acesta încă din momentul în care a pășit în Casa băieților. În același timp, acesta predă și lecții de canto, dar prezintă și evenimente.

casa iubirii azi

Citeste si: Kinga lipseşte noaptea din Casa Iubirii. Andreea Mantea s-a supărat: „Cu cine te-ai văzut?”

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De ce a venit Dragoș Paraschiv în Casa iubirii

Întrebat de către băieți, ce caută acesta la o femeie, Dragoș a mărturisit că se simte atras de femeile voluptoase și grațioase, venind în Casa iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche.

Un alt aspect precizat de către acesta cu privire la ce își dorește de la sufletul lui pereche, ține de faptul că aceasta ar trebui să aibă atitudine și să fie feminină.

Dragoș Paraschiv își dorește în primul rând să aibă parte de o cunoaștere și de socializare cu fetele din Casa iubirii, iar mai apoi să treacă la pasul următor. Încă de la prima sa apariție le-a impresionat pe fete cu vocea sa, atunci când a început să cânte împreună cu acestea, două piese muzicale.

Acesta a transmis o atmosferă neașteptat de bună, iar fetele au fost încântate de prezența lui.

horoscop 2022

Citeste si: 6 Mai 2022- Casa Iubirii. Iolanda și Mihai au fost descalificați. ''Amândoi suntem în mod egal vinovați...”

Noul concurent din Casa iubirii este zodia fecioară, aspect observat în mod special de către Natalia, fiind și ea aceeași zodie.

Acesta se descrie ca fiind o persoană care apreciază să i se vorbească mai ales direct.

În momentul în care a fost întrebat de prezentatoarea emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea, când a avut ultima relație, Dragoș Paraschiv a mărturisit că de doar câteva luni a încheiat o relație de 2 ani jumătate.

Ne-am despărțit pentru că la un moment dat în viață, nu mai coincidem în anumite acțiuni.

O persoană o ia pe o cale, o persoană o ia pe cealaltă cale. Nu ne-am mai înțeles din multe puncte de vedere ”, a susținut acesta cu privire la ultima sa relație.

dragos paraschiv noul concurent din casa iubirii

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: 5 Mai 2022- Casa Iubirii. Iolanda a cedat nervos. „Am avut atâta încredere...”

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Casa iubirii   reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți  și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să o ducă la bun sfârșit, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

„E un proiect pe care mi l-am dorit foarte, foarte tare aici, pe meleaguri românești. Și acum, nu doar că s-a îndeplinit, doar că este la un alt nivel.   În momentul în care am ajuns aici nu știam să merg. Mai stăteam puțin și mă uităm, mă uităm pe sus, mă împiedicam. La un moment dat am scos telefonul și am început să îmi fac selfie-uri. Este un proiect care are un loc în care se desfășoară nemaivăzut, nemaiîntâlnit în România până în acest moment" , a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului  Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: Casa Iubirii- Iolanda face noi dezvăluri despre Mihai: „Am vrut să mergem cu cortul”. Câte secrete mai ascund cei doi



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies