5 Mai 2022 - Casa Iubirii. Iolanda a cedat nervos. „Am avut atâta încredere...”

casa iubirii 5 mai 2022
5 Mai 2022 - Casa Iubirii. Iolanda a cedat nervos. „Am avut atâta încredere...”

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, Iolanda nu mai poate face față la comportamentul lui Mihai din ultima perioadă.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul Casa iubirii, care era povestea spusă de Mihai săptămâna trecută, în legătură cu misterioasa fată cu care s-a întâlnit, dar și care este motivul pentru care Iolanda a cedat nervos. Să fie vorba oare despre o nouă încălcare a regulamentului?

casa iubirii azi

Citeste si: Cum să ai volum la rădăcina părului. 6 Trucuri care nu dau greș niciodată

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți   și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și găsindu-și sufletul-pereche.

Casa iubiriireprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00,

iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.”,  a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului  Casa iubirii.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: Cine este soția lui Vladimir Drăghia. „Am întrebat-o dacă vrea să îmbătrânim împreună”

 

Iolanda și Mihai au probleme în paradis de săptămâna trecută

Deși lucrurile păreau că revin la normal între Iolanda și Mihai, se pare că nu este tocmai așa. Iolanda a aflat în cursul emisiunii de ieri, că Mihai a ieșit în oraș și a petrecut timp până la ora 2 dimineața, alături de...

o altă fată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Puțin reținut în cuvinte la început, Mihai a recunoscut că a petrecut timp alături de o altă fată, în momentul în care a fost întrebat de către Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, Casa iubirii, cu cine a ieșit sâmbătă.

Mihai mărturisea cu greu adevărul sau mai bine spus adevărul lui, ținând cont că nici băieții nu știau că acesta a ieșit cu respectiva fată. Cu toate acestea, concurentul spune că a ieșit cu aceasta, strict din punct de vedere amical, pentru a discuta și a povesti.

casa iubirii iolanda si mihai

Citeste si: Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț. „Am simțit eu așa că nu merge cu Mihai și... i-am spus astăzi”

În momentul în care a fost întrebat: „ Mihai, ai ceva să-i spui Iolandei?”,  acesta a zâmbit stânjenit și a spus doar.. „  Nu a fost nimic.. a fost doar ceva.. am povestit, atât!  ”. Nu a durat mult timp, până când a intervenit și Iolanda: „  O cunoști de mai de mult? Vă cunoașteți, sunteți prieteni, sunteți amici?”,  iar Mihai ușor îngândurat, i-a răspuns că sunt amici, însă nu dădea semne că acesta să fi fost adevărul, în totalitate.

Lucrurile au început să scârțâie mai rău, atunci când Andreea Mantea l-a întrebat pe acesta: „  Mihai, dacă îți cer să îmi aduci telefonul și să îmi arăți doar mie..?”,  acesta a mărturisit că a șters toate mesajele pe care le-a avut cu respectiva fată. Acest aspect pune sub semnul întrebării toată situația expusă până în momentul de față de către Mihai, iar Iolanda nu mai știe ce să creadă sau... să fie oare altul adevărul?

iolanda si mihai casa iubirii

Citeste si: 2 Mai 2022- Casa Iubirii: Flavius a părăsit competiția! "A fost o experiență super frumoasă”

 

Iolanda a cedat nervos

Se pare că povestea pe care Mihai a spus-o în urmă cu aproximativ o săptămână, să nu fie în totalitate adevărată, așa cum speculau mai multe persoane. Respectiva fată cu care s-a întâlnit acesta, se pare că era chiar... Iolanda.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Adevărul a ieșit la iveală, deși reprezintă o acțiune care se află împotriva regulamentului, Iolanda și Mihai au dezvăluit ceea ce au făcut, dar și multe alte amănunte. Chiar și mama Iolandei a luat parte la toată această ispravă a celor doi concurenți.

Aceasta a intrat în direct și și-a spus părerea despre cele aflate: „ Dacă s-a ajuns până în punctul asta... eu văd o imaturitate totală! ”, fiind clar faptul că până și mama Iolandei îi condamnă pe cei doi pentru că s-au întâlnit în afara Casei iubirii.

casa iubirii concurenti

Citeste si: Robert Andrei de la Casa iubirii, despre descalificarea sa: „Am luat o decizie la nervi”

În momentul în care prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea a întrebat-o pe mama Iolandei ce sfat are pentru aceasta, cuvintele rostite au făcut-o pe Iolanda să izbucnească în plâns: „ Să știi că sunt mândră de tine că ai avut curajul să spui asta, în fața tuturor, că nu oricine o face. Viața merge înainte și nu mai plânge că nu are niciun rost. Este o greșeală din care trebuie să înveți. Eu sunt aici pentru tine!”.

Nu a durat mult până când Iolanda a cedat nervos și a început să spună tot ce are pe suflet: „Eu mă gândeam și dacă o să fim descalificați... avem o relație, pentru asta am venit în emisiune, asta îmi doresc, exact acesta a fost motivul. Și dacă se află nu contează că nu pentru emisiune am venit, am venit pentru noi doi, atât!”. Dezamăgirea Iolandei se vede clar, însă acțiunile lui Mihai au lăsat de dorit, având în vedere comportamentul său cu privire la situația actuală.  

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating, Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla ce se va întâmpla mai departe în situația dintre Iolanda și Mihai, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

casa iubirii 2022

Citeste si: Cine este Ionuț Stoica, noul concurent în Casa Iubirii: „V-am văzut pe toate și sunteți foarte drăguțe”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este IONUȚ GHENU. „Suntem la fel de fericiţi şi fără o hârtie care să ateste relaţia noastră, nu pe asta ne bazăm”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies