Casa Iubirii - Iolanda face noi dezvăluri despre Mihai: „Am vrut să mergem cu cortul”. Câte secrete mai ascund cei doi

Iolanda face noi dezvăluri despre Mihai
Iolanda face noi dezvăluri despre Mihai

Discuțiile aprinse dintre Iolanda și Mihai au surpins pe toată lumea, iar acum fetele discută intens despre acest subiect. Ce secrete mai ascund cei doi?

Iolanda și Mihai au format un cuplu câteva zile și cu toate că păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată.

Gelozia exagerată de care a dat dovadă Mihai a lăsat-o rece pe Iolanda, iar timpul petrecut împreună în afara casei i-ar putea aduce eliminarea. Chiar și așa, apele s-au mai potolit, însă ceea ce s-a petrecut ieri rămâne în continuare un subiect de discuție la masa fetelor.

Ce părere au concurentele despre sentimentele pe care le-ar putea avea Mihai față de Iolanda?

Citeste si: 4 mai 2022- Casa Iubirii. Kinga este istorie! Radu și Grațiela s-au sărutat pătimaș. „Fiecare face ce simte”

Iolanda face noi dezvăluri despre Mihai
Iolanda face noi dezvăluri despre Mihai[Sursa foto: Captură YouTube]

Kinga, de părere că Mihai ține mult la Iolanda

Fetele din Casa Iubirii discută intens subiectul care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură.

Despărțirea dintre Iolanda și Mihai a scos la iveală câteva secrete care le-ar putea aduce eliminarea din emisiune, dar ceea ce nu știu mulți este că cei doi au mai avut câteva lucruri pe care le-au ascuns.

Iolanda a mărturisit, în ultima ediție a emisiunii, că voia să plece cu cortul alături de Mihai în perioada în care au stat împreună: „Am vrut să mergem cu cortul”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Singura fată care este de părere că Mihai ține la Iolanda este Kinga, însă nimeni nu a fost de acord cu ea. Concurenta spune că modul în care s-a comportat băiatul în ultima perioadă ar putea ascunde felul lui de a-și exprima sentimentele față de cineva, însă toate o contrazic.

„Îmi pare rău de mine pentru că am fost așa credulă, oarbă și naivă. Chiar îmi pare rău!”, a măsrturisit Ioanda în fața colegelor din casă.

Citeste si: 4 mai 2022- Casa Iubirii. Adevărul despre despărțirea dintre Iolanda și Mihai: „Cu riscul să fiu eliminată, spun asta acum”

Iolanda face noi dezvăluri despre Mihai
Iolanda face noi dezvăluri despre Mihai[Sursa foto: Captură YouTube]

Iolanda, mărturisiri despre separarea de Mihai

După cum a dat de înțeles,  Mihai  ar fi fost mult prea gelos în puținele zile de când începuseră să formeze un cuplu, lucru care a scos-o pur și simplu din minți. Pe de cealaltă parte, acesta o acuză de infidelitate, după ce a susținut că a s-ar fi întâlnit cu cineva în afara emisiunii. 

Iolanda a făcut, totuși, o serie de mărturisiri despre toată perioada pe care a petrecut-o alături de Mihai.

Dezamăgită și cu inima frântă, concurenta a explicat în lacrimi tot ce s-a întâmplat.

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„La început de emisiune am cunoscut pe cineva. M-am întâlnit cu acea persoană la trei zile după ce a început emiisunea. M-am întânit cu el. Chestia asta a aflat-o Mihai. Asta este chestia pe care tot vrea să o spună și cumva vrea să mă facă să par cumva aici, la televizor.

Cu riscul să fiu eliminată, spun asta acum.

Nu am mai avut treabă cu băiatul ăla deloc, de atunci. Cineva, nu pot sa dau nume, i-a spus lui că băiatul mă tot sună. Într-adevăr, mă suna, dar eu nu răspundeam. O singură dată am răspuns pentru că mi-a cerut bani și i-am spus că nu am să îi dau. În rest nu a fost nimic! Cu riscul să fiu eliminată, spun asta. În primul rând, nu am fost împreună! Nu îți aparțin! După trei zile după emisiune, nu înseamnă că eram împreună.

Gelozia ta este motivul pentru care ne-am despărțit în momentul ăsta! N-am vrut să o spun, dar posesivitatea ta și lucrurile pe care le-ai spus, ca și cum ți-aș aparține...nu sunt ok.

La urma urmei, ceea ce am făcut îmi asum. A fost o greșeală, dar nu am mai avut treabă de când a început emisiunea și de când au început lucrurile cu noi”, a spus Iolanda, cu lacrimi în ochi.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

29 aprilie 2022 - Casa Iubirii. Ștefania și Cristian formează primul cuplu al casei. „Îmi place foarte mult. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies