4 mai 2022- Casa Iubirii. Kinga este istorie! Radu și Grațiela s-au sărutat pătimaș. „Fiecare face ce simte”

casa iubirii 4 mai 2022
4 mai 2022- Casa Iubirii. Kinga este istorie! Radu și Grațiela s-au sărutat pătimaș. „Fiecare face ce simte”

În cel mai nou show de dating, Casa iubirii, Radu se pare că a trecut cu adevărat peste Kinga, iar toată atenția pare să fie acum asupra Grațielei.

Aflați din rândurile următoare când puteți viziona show-ul  Casa iubirii, cum a fost prima întâlnire a lui Radu cu Grațiela în Camera Roșie, dar și cum au ajuns cei doi la un prim sărut. Să fie oare vorba despre o apropiere prea bruscă între cei doi?

radu si gratiela casa iubirii

Citeste si: 29 aprilie 2022- Casa Iubirii. Ștefania și Cristian formează primul cuplu al casei. „Îmi place foarte mult. Chiar pot spune că m-am îndrăgostit”

 

Casa iubirii, programul TV de la  Kanal D

Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură,   de ce nu, pe viaţă.”, 

a spus Andreea Mantea, prezentatoarea show-ului  Casa iubirii.

Casa iubirii reprezintă cel mai nou show de dating din România, care poate să fie urmărit de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 10:00 și de la ora 17:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 16:00 și 19:00.

În cadrul acestei emisiuni de dating, telespectatorii îi pot urmări pe cei  14 concurenți  și îi pot susține pe tot parcursul acestei provocări peste care aceștia își doresc să treacă cu succes, ajungând la final și

găsindu-și sufletul-pereche.

casa iubirii program de difuzare

Citeste si: 29 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Iolanda a izbucnit în plâns „M-am pierdut ca om”

 

Radu este încântat să o cunoască pe Grațiela

În emisiunea de joi, Grațiela a ales să se întâlnească în Camera Roșie cu Radu. Acesta era singurul concurent cu care Grațiela interacționase cel mai puțin dintre toți.

Iar imediat cum s-au întâlnit, aceasta a dorit să afle mai multe despre Radu, așa că acesta s-a descris, astfel încât noua concurentă să știe cât mai multe despre el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bineînțeles că a venit și momentul în care  Radu  a ținut să precizeze ce își dorește de la viitoarea lui parteneră, dându-și seama că atunci când a ales să o cunoască mai bine pe Kinga, s-a cam înșelat în privința ei.

A fost o chimie, nu regret această alegere, dar nu vreau să mă mai întorc înapoi”,  au fost cuvintele de dezamăgire ale lui Radu. Aspect precizat de către acesta și în fața băieților: „ Și-a bătut joc de mine! A râs de mine! Nu mai îmi trebuie”.

Radu  își dorește foarte mult ca înainte să formeze o relație cu o fată, mai întâi să aibă o relație de prietenie, ca mai apoi lucrurile să evolueze treptat.

Întâlnirea celor doi s-a terminat destul de rapid, însă lucrurile par să evolueze mai mult decât se așteptau. Să fie oare vorba despre o nouă apropiere în Casa iubirii?

casa iubirii concurenti

Citeste si: 28 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Kinga a trecut la acțiune. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

 

Radu și Grațiela s-au sărutat pătimaș

Deși până acum ceva timp, Radu era dedicat doar Kingăi, aceasta pare să nu mai fie în peisaj, cu atât mai puțin în gândul lui Radu. Acesta pare să fie ocupat cu noua concurentă, Grațiela. Iar după Camera Roșie pe care a avut-o joi, Radu pare că se gândește din ce în ce mai mult la Grațiela. Să fie oare vorba de mai mult decât o simplă apropiere?

Se pare că Radu a reușit să meargă în Casa fetelor, acolo unde s-a întâlnit direct cu Grațiela. Cei doi au purtat o discuție, care însă nu a durat pentru prea mult timp, iar la un moment dat, cei doi au trebuit să se despartă pentru ca acesta să se întoarcă în Casa băieților.

Cu toate că părea să fie o despărțire ca toate celelalte, în momentul în care cei doi și-au luat la revedere și păreau că voiau să se pupe pe obraz, sărutul și-a făcut apariția imediat. Și nu oricum, ci un sărut cu totul și cu totul pătimaș.

Radu si Gratiela s-au sarutat

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: 28 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Radu a trecut peste despărțire „Am ales greșit fata”

Imediat cum Radu a părăsit Casa fetelor, acestea au început să îi pună întrebări Grațielei, legate de acesta sau de ceea ce simte ea pentru Radu. Larisa a fost una dintre fetele care i-a spus direct Grațielei: „ Să-ți zic sincer, eu nu l-aș vedea pe Radu cu tine! ”.

Nici reacțiile băieților nu au întârziat să apară, acesta spunându-le imediat cum a ajuns în Casa băieților că s-a sărutat cu Grațiela: „ De la 1 până la 10, cât de bine sărută?”, a întrebat Mihai, iar Radu fiind foarte entuziasmat, a răspund imediat: „ Bine rău! ”.

casa iubirii azi

Citeste si: 27 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Kinga vrea să cunoască și alți băieți. „Am fost hotărâtă pentru că m-am axat pe tine”

Fetele par să creadă că sărutul dintre Radu și Grațiela a avut loc mult prea devreme. Se pare chiar că Kinga i-ar fi oferit chiar sfaturi Grațielei, cu privire la Radu, însă nu din bunătate, ci mai mult pentru a se juca cu aceasta. Din fericire, Grațiela este conștientă de acest lucru și alege să ia propriile decizii și să acționeze exact așa cum simte.

Urmăriți în continuare cel mai nou show de dating,  Casa iubirii, difuzat la Kanal D, pentru a afla ce se va întâmpla mai departe între Grațiela și Radu, dar și pentru a fi la curent cu noutățile întâmplate de-a lungul săptămânii.

casa iubirii 2022

Citeste si: 27 Aprilie 2022- Casa Iubirii. Iolanda și Mihai au probleme în paradis. „Este șters, tot!”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț. „Am simțit eu așa că nu merge cu Mihai și... i-am spus astăzi”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies