Carmen Iohannis, criticată dur pentru ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden! A apărut în aceeași rochie și la alegerile din 2020: „Rochii din alea ieftine de la piață!”

jill biden carmen iohannis
Carmen Iohannis, criticată dur pentru ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden! A apărut în aceeași rochie și la alegerile din 2020: „Rochii din alea ieftine de la piață!”

Întâlnire memorabilă între Preşedintele României, Carmen Iohannis şi Jill Biden la Bucureşti. Ce simbolizează culoarea cravatei purtate de Klaus Iohannis

Soţia preşedintelui american, Jill Biden a ajuns vineri în Bucureşti. Prima Doamnă a Americii se află pentru a doua oară în capitala României, într-o vizită importantă cu scop diplomatic şi umanitar.

Vineri, un avion Air Force 2 a adus-o pe Jill Biden în România, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, la 5:00. Femeia a fost aşteptată de soldaţi americani şi NATO. 

Pentru vizita importantă, Jill s-a îmbrăcat cu o rochie bleu, sacou bleumarin cu inserţii de denim şi cizme cu toc mic de culoare gri. La gât şi-a asortat o eşarfă lila care întregea ţinuta.

Citeste si: Cine este JOE BIDEN. În 1966, președintele a fost marcat de o tragediei în care și-a pierdut soția și fiica

Citeste si: Cine e soția lui Joe Biden. Cei doi trăiesc o poveste de iubire mai ceva ca în filme

Jill Biden a vizitat baza militară de la Mihail Kogălniceanu, a luat masa alături de soldaţii americani, au socializat şi şi-a arătat aprecierea pentru munca pe care aceştia o realizează pe teritoriul ţării noastre.

 “ Indiferent unde mă aflu în lume, întotdeauna găsesc un pic de casă. 💕 Acești membri ai Gărzii Naționale a Armatei din Delaware servesc alături de aliații noștri NATO la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu” a scris pe Jill Biden pe pagina de Instagram.

Ce rochii au purtat Jill Biden şi Carmen Iohannis 

jill biden romania

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Câţi bani îi intră în conturi lunar lui Carmen Iohannis, soţia preşedintelui. Pentru mulţi romani această sumă este doar un vis!

Cum a aşteptat-o Carmen Iohannis pe Jill Biden

Sâmbătă, Carmen şi Klaus Iohannis s-au întâlnit cu soţia preşedintelui american. Jill Biden a fost întâmpinată cu un buchet de bujori albi. De asemenea, soţia preşedintelui României a primit un buchet mare de flori colorate.

Ambele doamne au ales să poarte rochii în cloş, colorate și cu motive florale.

Ţinuta aleasă de Carmen Iohannis a fost o creaţie a designerului Andreea Tincu.

Preţul rochiei se ridică la suma de 2.450 de lei şi nu este prima dată când o poartă. Prima Doamnă a României a mai purtat această ţinută şi în septembrie 2020, în cadrul alegerilor.

Totodată, un val de comentarii au venit din partea oamenilor, în spaţiul virtual. „Rochii din alea ieftine de la piață!” a fost comentariul unei persoane, la adresa rochiei lui Carmen Iohannis.

„Întâmpinarea Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii, Jill Biden, cu ocazia vizitei pe care o efectuează în România.”, a fost mesajul care a apărut pe pagina oficială a lui Klaus Iohannis.

Preşedintele României a ales o ţinută în ton de bleumarin, cămaşă albă şi cravată bleu. Este bine-cunoscut faptul că cel mai important om în stat doreşte să poarte deseori această culoare la cravată.

Mesajul acesteia este unul pacifist, iar Klaus Iohannis preferă acest accesoriu albastru deschis, la toate evenimentele importante de la Palatul Cotroceni și din Parlament.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Valentina Pelinel a stârnit un val de reacţii după ce a apărut public nemachiată: “Fără machiaj eşti ceea ce eşti cu adevărat”

Ce simbolizează culoarea cravatei alese de Klaus Iohannis

Psihologii menţionează că bleu simbolizează inteligența şi spiritualitatea. Deseori, culoarea este asociată cu liniștea sau cu transmiterea mesajelor transparente și clare.

Carmen Iohannis și Jill Biden au avut o întâlnire călduroasă şi au vizitat  şcoala Uruguay din capitală şi au discutat cu mai mulţi copii romani şi ucraineni.

Mamele din Ucraina au povestit emoţionate, dramele şi traumele pe care le-au trăit în timpul războiului.

În zilele următoare Jill Biden va pleca în Slovacia, pentru a se întâlni cu refugiaţi şi slovaci care au adăpostit şi ajutat familii de ucraineni.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce limbă se vorbește în UCRAINA

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Vești triste despre celebrul İbrahim Çelikkol! Îndrăgitul actor a suferit de curând un cumplit accident rutier! Care este starea acestuia în prezent

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies