2021 NOIEMBRIE: Horoscop CAPRICORN. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021
2021 NOIEMBRIE: Horoscop CAPRICORN. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Află ce îți rezervă astrele în luna noiembrie dacă ești născut sub semnul Capricornului.

Horoscop Vărsător noiembrie 2021. Dragoste

De pe data de 5 noiembrie, Venus va intra în Capricorn, fapt care se traduce printr-o deschidere mult mai mare către un posibil partener și o putere de seducție inexplicabilă, care îi va da peste cap pe cei din jurul tău. Acest lucru se explică prin faptul că planeta Venus este guvernatoarea casei V a Capricornului, care reprezintă iubirea, flirtul și romantismul.


Sunt șanse mari să întâlnești un partener care îți va fi alături o lungă perioadă de timp, deși începutul va fi furtunos. În primele trei săptămâni, relația dintre voi va fi destul de instabilă, cu neînțelegeri și discuții aprinse, însă, dacă depășiți această perioadă, lucrurile se vor liniști.
Este foarte posibil să te îndrăgostești brusc de cel mai apropiat prieten sau să devii mărul discordiei într-un cuplul din anturajul tău.

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021 dragoste

Citeste si: SĂGETĂTOR: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii SĂGETĂTORI trebuie să evite proiectele solicitante

Dacă ești într-o relație, ar trebui să fii mai atent la nevoile partenerului, în special în prima parte a lunii, întrucât, în caz contrar, ai putea da impresia că nu ești foarte implicat, chiar dacă interiorul tău spune altceva.
Pe 19 noiembrie, va avea loc o eclipsă de Lună, care va activa casa V și există șanse mari să se declanșeze o criză în relația cu partenerul.

Luna este guvernatoarea casei VII a Capricornuluil, care reprezintă relațiile și parteneriatele și eclipsa acesteia din casa V poate genera discuții care vor ridica semne de întrebare cu privire la intensitatea sentimentelor celor aflați în cuplu. Este un moment de răscruce, în care cei doi parteneri se întreabă dacă au sentimente suficient de puternice pentru a rămâne în relație.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: SCORPION: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii Scorpion întâmpină dificultăți în relația de cuplu

Horoscop Vărsător noiembrie 2021. Carieră

Planeta Venus guvernează casa X, care reprezintă cariera și reputația socio-profesională. Tranzitul acesteia prin Capricorn din data de 5 noiembrie te poate face mult mai vizibil la locul de muncă, deci este momentul perfect să pui motoarele în mișcare pentru a te face remarcat.


Pe 4 noiembrie, asistăm la fenomenul numit Lună Nouă, care va activa casa XI a Capricornului, ceea ce se traduce prin faptul că veți beneficia de energie sporită, capacitatea de a previziona ce se va întâmpla cu anumite proiecte fiind incredibilă. Ascultă-ți intuiția și mergi pe propriile convingeri, nu trebuie să te lași influențat de părerile celor din jur.

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021 cariera

Citeste si: FECIOARĂ: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii zodiei FECIOARĂ se despart după zeci de ani

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

În prima parte a lunii, trebuie să fii pregătit să înfrunți o serie de conflicte la locul de muncă, întrucât nu toată lumea privește cu ochi buni evoluția ta. Este posibil să descoperi că anumiți colaboratori sau parteneri de afaceri pe care te bazai, nu sunt atât de corecți pe cât credeai. Trebuie să ai grijă la persoanele pe care le implici în proiectele tale, întrucât, în acest moment, se află în jurul tău persoane care intenționează să te saboteze.

Citeste si: CITEȘTE: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Horoscop Vărsător noiembrie 2021. Sănătate

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021 sanatate

În luna noiembrie, te simți încărcat de energie, capabil să înfrunți orice provocare. Nativii Capricorni care suferă de boli cronice însă, vor fi destul de afectați de temperaturile scăzute, care pot avea un impact destul de puternic asupra articulațiilor și sistemului osos.
În preajma eclipsei, femeile care suferă de afecțiuni în sfera ginecologică pot fi destul de afectate de acest fenomen, de aceea ar trebui evitate fertilizările in vitro și stopate, pentru moment, încercările de a avea un copil.

Citeste si: BERBEC: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii Berbec își cunosc sufletul pereche



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

2021 NOIEMBRIE: Horoscop BALANȚĂ. Nativii zodiei BALANȚĂ își pot găsi sufletul pereche

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies