Gabriela Cristea începe pregătirile pentru noaptea dintre ani. Prezentatoarea TV a făcut deja meniul.
Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi. Vedeta postează zilnic imagini și filmulețe cu activitățile sale din viața de zi cu zi. Mai mult decât atât, pe lângă faptul ca este o soție iubitoare, o mamă grijulie și o femeie de afaceri, prezentatoarea TV este și o gospodină iscusită, care petrece mereu multe ore în bucătărie, pregătind cele mai gustoase preparate pentru familia sa și pentru prieteni.
Anul acesta, Gabriela Cristea așteaptă la masa de revelion nu mai puțin de 25 de invitați. Astfel, vedeta a început deja pregătirile și a întocmit lista cu meniul pentru noaptea dintre ani.
„ Am făcut meniul pentru Revelion. Voi avea în jur de 25 de invitați la masa de Revelion. Eu mi-am propus să nu fie foarte mult de gătit, să fie delicios și în același timp să nu trebuiască să stau în bucătărie pe 31 .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Ce va pune Gabriela Cristea pe masă de Revelion?
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Soția lui Tavi Clonda a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online meniul pentru seara de Revelion.
„ Evident că vom începe cu niște aperitive și eu m-am gândit ca la aperitive să avem niște fasole bătută cu ceapă caramelizată pentru că este genul de antreu pe care îl mănâncă toată lumea.
Vreau să fie între flonfeu și tradițional românesc. Eu fasolea bătută o fac cu ceapă caramelizată, o fac un pic mai fonfleu, nu e chiar tradițională. O să frec niște icre de știucă și o să o pun pe soacra mea să facă o salată de boeuf. O să fac niște platouri cu prosciuto, cu brânzeturi și struguri. La platourile cu prosciuto și cu brânzeturi o să mai adaug și niște nuci obligatoriu și o să mai pun și niște fructe confiate.
La capitolul cărnăraie și pescărie o să fac doar niște cârnați. O să facem și niște pește la grătar. Lângă o să punem niște cartofi pe care o să-i caramelizez la cuptor și niște salată verde.
Singura muncă de anul acesta va fi pentru dulciuri. O să vreau să fac o ruladă de bezea cu fructe de pădure. O să fac o tartă de lămâie tot cu bezea caramelizată. Este un deliciu. Vom avea și un tort profiterol .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.