3 activități drăguțe pentru prima întâlnire

Activități drăguțe pentru prima întâlnire
Activități drăguțe pentru prima întâlnire

Află în continuarea articolului care sunt cele mai drăguțe activități pentru prima întâlnire.

Fiecare dintre noi ne dorim ca prima întâlnire să fie specială, să avem parte de momente plăcute alături de partenerul pe care tocmai îl cunoaștem și alături de care există o posibilitate de a ne petrece tot restul vieții, astfel încât la bătrânețe să ne amintim cu drag de prima noastră întâlnire.

Din păcate, lucrurile nu decurg mereu așa cum ne-am fi dorit și povestea primei nostre întâlniri sună ca orice alta, la un restaurant sau poate chiar în parc.

Dacă totuși îți dorești o primă întâlnire mai specială, descoperă în continuarea articolului câteva idei drăguțe pentru activitățile pe care le puteți face împreună la prima întâlnire.

Propune tu, dacă el este prea timid

Citește și: Scuzele bărbaților care nu au intenții serioase

Activități drăguțe pentru prima întâlnire
Activități drăguțe pentru prima întâlnire[Sursa foto: freepik]

Acum nu mai există o regulă conform căreia băiatul să invite fata la întâlnire, așa că dacă îți dorești să cunoști tipul respectiv, nu mai aștepta ca totul să pornească de la el și ia tu inițiativa.

Există mulți băieți care probabil se tem să invite o fată în oraș pentru că se gândesc fie că este prea devreme sau poate vor fi refuzați. În schimb, s-ar bucura și ar aprecia cu siguranță dacă o fată le-ar scrie să iasă la un date. Mai ales dacă vorbim despre un băiat care este evident că te place, atunci nu ai de ce să mai aștepți. Invită-l la date și lăsați-vă purtați de val!

Activități drăguțe pentru prima întâlnire

Iar acum că am stabilit deja că nu există o regulă cu cine pe cine invită la întâlnire, poți chiar să propui tu activitățile pe care vreți să le desfășurați în cadrul primei voastre întâlniri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Prima întâlnire la un atelier de lucru manual

Activități drăguțe pentru prima întâlnire
Activități drăguțe pentru prima întâlnire[Sursa foto: freepik]

Dacă sunteți pasionați de artă, de natură sau pur și simplu vreți o amintire frumoasă pe care să o păstrați de la prima voastră întâlnire, atunci puteți să mergeți împreună la un atelier de lucru manual. Fie că vorbim despre atelierele de olărit, de pictură sau de meșteșuguri, cu siguranță experiența va fi un unică, frumoasă și veți avea parte de timp de calitate împreună.

Mai mult decât atât, la finalul atelierului veți avea și un obiect pe care puteți să îl păstrați și care vă va aduce aminte de prima voastră întâlnire.

Un joc de cunoaștere

Dacă nu vă cunoașteți foarte bine puteți să treceți rapid peste întrebările de bază pe care vreți să le puneți unul celuilalt prin intermediul unui joc de cunoaștere. Scrieți pe fiecare cartonaș un lucru pe care l-ați vrea să îl aflați despre partenerul vostru și încercați să ghiciți răspunsul.

La final, vă veți alege cu o experiență amuzantă și veți afla în același timp și detalii importante din viața celuilalt.

Gătiți împreună

Activități drăguțe pentru prima întâlnire
Activități drăguțe pentru prima întâlnire[Sursa foto: freepik]

Dacă ești o gospodină pricepută poți să îl impresionezi cu preparatele tale gustoase încă de la prima întâlnire. Iar dacă și el este dornic să petreacă timpul cu tine în bucătărie, atunci va fi un date culinar pe cinste.

Puteți să preparați împreună un desert de care să vă bucurați în timp ce vă uitați la un film sau poate chiar o cină romantică la lumina lumânării. Orice variantă ați alege, gătitul în doi cu siguranță este o activitate relaxantă de cuplu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum îți dai seama că merită al doilea date

Citește și: 9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine. Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Activități drăguțe pentru prima întâlnire
Activități drăguțe pentru prima întâlnire[Sursa foto: freepik]

Dacă ai trecut de prima întâlnire și vrei să știi dacă merită sau nu și al doilea date, atunci trebuie să fii atentă la anumite semne.

În primul rând, trebuie să te gândești care a fost atitudinea lui pe parcursul primei întâlniri. În general, atunci când o persoană este îndrăgostită de tine, acest lucru se observă cu ochiul liber. De asemenea, este foarte important și cum se comportă după ce s-a terminat întâlnire. Dacă ați ieșit în oraș, te-a dus acasă și după ți-a dat mesaj să se asigure că ești bine, atunci cu siguranță merită să îi acorzi al doilea date.

Nu în ultimul rând, trebuie să te gândești cum te-ai simțit tu pe parcursul interacțiunii cu el, dacă ai avut senzație de fluturi în stomac, te-a făcut să râzi sau din contră, a fost destul de distant și arogant. Toate aceste comportamente cu siguranță că te vor face să iei cea mai bună decizie.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ești speriată de o întâlnire? Cum să te simți mai bine la o primă întâlnire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies