3 afirmații pentru creșterea încrederii. Le poți repeta în fața oglinzii

3 fraze pe care să le spui în oglindă
3 fraze pe care să le spui în oglindă

Iată la ce trebuie să fii, de fapt, atent, atunci când te uiți în oglindă și care sunt afirmațiile pe care ar trebui să le repeți de fiecare data când te privești.

Toată lumea a trecut măcar o dată prin momente în care s-au simțit lipsiți de încredere, iar atunci se priveau în oglindă, parcă nimic nu era așa cum trebuie, iar defectele nu mai încetau să apară. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știm este că atunci când ne punem o etichetă asupra noastră, ceilalți încep să ne vadă pe noi exact așa cum ne vedem noi, de fapt.

În momentul în care adresăm cuvinte jignitoare la propria persoană sau repetăm de foarte multe ori anumite lucruri care nu ne plac la viața sau stilul nostru, vom ajunge miraculos să auzim aceleași lucruri și din partea celorlalți. Cuvântul este și va rămâne întotdeauna cea mai bună terapie, iar toate frazele pe care noi le lansăm către Univers, se vor întoarce asupra noastră ca un bumerang, iar asta depinde de noi în ce context le expunem și cum dorim să ne formăm viața.
Iată trei afirmații pe care trebuie să le spui de fiecare dată când te privești în oglindă și să încep să le crezi cu desăvârșire pentru ca acestea să ajungă să se îndeplinească.

“Pot înfrunta această zi și provocările ei cu putere”

Citește și: Fericirea în simplitate. Descoperă cele 4 secrete surprinzător de simple pentru o relație fericită

3 fraze pe care să le spui în oglindă
3 fraze pe care să le spui în oglindă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum recunoști un narcisist. 5 semne la care să fii atentă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În momentul în care ne privim în oglindă, avem exact imaginea noastră, de la expunerea fizică până la cea sufletească, deoarece noi suntem cei capabili să putem vedea cu adevărat ce se află în interior.

Atunci când urmează să ai anumite provocări pentru ziua pe care o începi, uită-te în oglindă și spune această frază de 10 ori, cu tăria și conștientizarea ta că ai trecut prin zile mult mai grele decât ceea ce poate te așteaptă și ai reușit de fiecare dată să ajungi la rezultatul dorit. Atâta timp cât te uiți la tine, înseamnă că ai supraviețuit oricărui obstacol, iar  provocările de peste zi nu au cum să te afecteze și nu pot pune stăpânirea pe întreaga minte.
S-ar putea să privești cu îndoială ceea ce urmează să se întâmple și să te temi de anumite lucruri care poate nu se vor întâmpla niciodată sau, mai rău, chiar să le atrage în viața ta.

“Am încredere în instinctul meu și îmi urmez inima și intuiția.”

3 fraze pe care să le spui în oglindă
3 fraze pe care să le spui în oglindă[Sursa foto: freepik]

Cel mai important este să ai încredere de fiecare dată în ceea ce urmează să faci, iar intuiția și inima sunt cele care nu te voi lăsa niciodată.

Dacă dorești să încerci ceva de multă vreme, dar ți-a fost frică de un eșec, trebuie să știi că fiecare pas pe care-l faci în viața ta înseamnă o lecție, iar succesul vine și cu eșecurile din care trebuie să înveți cum să fii mai bun și mai puternic pentru ziua de mâine. Spune această frază în fiecare dimineață în oglindă, astfel vei observa cum vei fi mult mai capabil să iei anumite decizii în ziua respectivă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Nu-i las pe alții să mă descurajeze de la obiectivele mele.”

3 fraze pe care să le spui în oglindă
3 fraze pe care să le spui în oglindă[Sursa foto: freepik]

Cel mai important aspect este să aveți încredere că obiectivele voastre sunt cele mai importante pentru voi și că nu trebuie să lăsați pe nimeni să vă descurajeze în a vă duce visul până la capăt. Trebuie să vă gândiți că poate ceilalți nu sunt de fiecare dată cei mai buni intenționați asupra voastră, așa că nu vor să facă decât să vă dea deoparte de pe drumul vostru. Nu ascultați lucrurile rele care vin asupra persoanei voastre și puneți-vă în fiecare dimineață acea barieră peste care să nu treacă niciun gând sau emoție negativă a celor din jur. Iată frazele pe care ar trebui să le spuneți în fiecare dimineață și care să vă aducă încrederea de care aveți nevoie. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum să treci mai ușor peste o despărțire în 2024. 5 sfaturi de la psihologi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies