3 rezoluții pentru cupluri în 2023. Vă vor duce relația la următorul nivel

3 rezoluții pentru cupluri în 2023
3 rezoluții pentru cupluri în 2023. Vă vor duce relația la următorul nivel

Aflați din rândurile următoare care sunt rezoluțiile pentru cupluri în anul 2023.

Anul 2023 reprezintă pentru multe persoane un nou început prin intermediul căruia pot fie să pună în aplicare anumite lucruri pe care nu le-au făcut în anul precedent, fie să se gândească la unele noi care să-i ajute să evolueze pe plan personal.

În relația de cuplu există numeroase provocări care apar odată cu trecerea de cuplu. Fiecare an vine cu o energie nouă prin intermediul căreia poți să-ți revitalizezi relația.

Află din articolul următor care sunt rezoluțiile pentru cupluri în 2023 ce vă vor duce relația la următorul nivel.

Lista rezoluțiilor pentru cupluri în 2023

Citește și: Cum să-ți revitalizezi relația în 2023. 5 lucruri pe care trebuie să le faceți amândoi

3 rezoluții pentru cupluri în 2023

Nu vă mai certați din lucruri minore

Cearta în cuplu este câteodată inevitabilă, mai ales atunci când cei doi parteneri sunt foarte diferiți și sunt cuprinși de stresul de zi cu zi, care oricât de calmi am vrea să fim, la un moment dat ne pune bețe în roate și ne face să ne pierdem răbdarea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Începeți totuși anul 2023 cu promisiunea că nu vă mai certați din lucruri care chiar nu contează. Încercați să prioritizați problemele din cuplul vostru. Dacă vă deranjează ceva la partenerul de viață sau a făcut ceva care nu vă este pe plan, așteptați să treacă 24 de ore și dacă după acest interval de timp încă simțiți nevoia să vă luați la ceartă, atunci înseamnă că este un motiv bine întemeiat.

Dacă însă după cele 24 de ore nici măcar nu vă mai aduceți aminte ce v-a deranjat cu adevărat, atunci este evident că nu merita să vă certați pe subiectul respectiv.

Petreceți timp de calitate împreună

Citește și: De ce o relaţie de cuplu eşuează. Care sunt adevăratele motive care duc la despărţire?

3 rezoluții pentru cupluri în 2023

Cel puțin o oră pe zi, o zi pe săptămână și o săptămână pe lună de timp petrecut doar pentru voi doi. Acesta este principiul pe care ar trebui să fie construită relația ta în 2023. De multe ori, cuprinși de stresul și agitația de zi cu zi, uităm să petrecem timp de calitate alături de partener, iar multe cupluri chiar dacă pleacă într-o vacanță împreună sau cinează amândoi, fie scot telefonul și se ocupă de anumite probleme legate de muncă, fie discută despre ele.

Acest comportament este unul toxic, iar în timp vă poate afecta relația. De aceea, încercați ca în anul 2023 să uitați pentru o perioadă de problemele care inevitabil apar și să vă bucurați de compania persoanei iubite.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Vorbiți despre lucrurile pe care le apreciați unul la celălalt

Pe lângă critici și lucruri pe care ați vrea ca partenerul să le schimbe, este foarte important să oferiți și apreciere. De aceea, încercați ca la un interval scurt de timp să vă spuneți unul altuia cât de recunoscători sunteți că vă aveți unul pe altul și de ce vă apreciați reciproc. Astfel vă veți apropria și mai mult unul de altul și veți contribui la creșterea stimei de sine a partenerului.

Cum poți să-ți duci la capăt rezoluțiile pe care ți le-ai stabilit în 2023

Citește și: Ţi-ai propus sa mananci mai sanatos in noul an?  Iata cum poti slabi mancand pe saturate tot ce iti place

Cum poți să-ți duci la capăt rezoluțiile pe care ți le-ai stabilit în 2023

Multor persoane li se întâmplă să își pună în minte anumite rezoluții și să le fie foarte greu să le pună în aplicare. Acest lucru se aplică și în cazul rezoluțiilor pentru cuplu, unde datoria se împarte mai greu. Dacă vrei să le pui în aplicare și să le duci la capăt, este foarte important să discuți cu partenerul tău despre ele și să le stabiliți de comun acord. Este în zadar dacă tu îți propui ceva, iar cel de lângă tine nu te susține și nu este alături de tine în acest parcurs. De aceea, o bună modalitate de a duce la cap rezoluțiile și de a urmări progresul este ca la anumite intervale de timp să discuți cu partenerul tău despre ce ați făcut bine în atingerea acestora și ce ați putea să îmbunătățiți.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum ne influențează stilurile de atașament relația de cuplu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies