3 seriale turcești de dragoste de neratat în 2023

La ce seriale turcești de dragoste să te uiți în 2023
3 seriale turcești de dragoste de neratat în 2023

Aflați din rândurile următoare care sunt cele mai așteptate seriale de dragoste turcești ale anului 2023.

Anul 2023 se anunță a fi unul extraordinar din punct de vedere cinematografic. O mulțime de filme și seriale așteptate urmează să apară atât în cinematografe, cât și pe diferite platforme de streaming, dar și la televizor.

Cele mai așteptate seriale sunt americane, dar nici turcii nu se lasă mai prejos pentru că 2023 se anunță un an în care numeroase seriale turcești îndrăgite de telespectatori vor fi difuzate pe diferite canale de televiziune, cum ar fi postul Kanal D.

De asemenea, se anunță și lansarea unor noi seriale turcești menite să ne țină cu sufletul la gură. Așadar, dacă te-ai îndrăgostit de actorii turci și ești pasionat de filmele și serialele romantice, află în continuarea articolului ce seriale turcești de dragoste sunt așteptate în anul 2023.

La ce seriale turcești de dragoste să te uiți în 2023

Citește și: Iti mai aduci aminte de Boierul Malkoçoğlu din "Suleyman Magnificul"? Uite cat de mult s-a schimbat actorul Burak Ozcivit! Atunci era "pistol cu apa", fata de cum arata acum

3 seriale turcești de dragoste de neratat în 2023

Citește și: Viata ca un film. Pe langa actorie, Zerrin Tekindor, actrita din serialul „Doctorul minune” de la Kanal D, este pasionata de pictura

Viață dulce, dragoste amară

Serialul „Tatli Hayat A Ci Aska”, în traducere „ Viață dulce, dragoste amară ” este un serial turcesc de dragoste ce urmează să apară în anul 2023.

Acesta este realizat de scenaristul și producătorul Osman Enes Yakat și îi are ca actori principali pe celebrul cântăreț turc Keremcem alături de frumoasa actriță Yagmur Ozturk. În regia lui Hatice Memis, cei doi sunt pe cale să frângă inimile telespectatorilor cu povestea lor de dragoste.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Gentleman

Serialul „Gentilmen” este un serial turcesc ce urmează să apară pe o Netflix și prezintă o poveste de dragoste între un gigolo și o domnișoară de profesie muzician. În rolurile principale îi vom întâlni pe mult iubitul actor Cagatay Ulusoy și frumoasa Ebru Sahin, care vor trece prin o mulțime de întâmplări, ajungând ca la un moment dat să se îndrăgostească în ciuda firii lor diferite.

Familia

Producția se intitulează „Aile”, adică „ Familia ” și va putea fi văzută încă de la începutul lui 2023. Acest serial îi are ca protagoniști pe Kıvanç Tatlıtuğ („ Dragoste și răzbunare ”, „ Iubire ascunsă ”) și Özge Özpirinçci („ Femeie în înfruntarea destinului ”) și este o poveste originală de dragoste cu un bărbat care provine dintr-o familie numeroasă și înstărită, care este proprietarul unui club de noapte.

Viața i se schimbă când o cunoaște pe Devin (Özge), de profesie psiholog.

Alte filme și seriale turcești pe care le poți viziona

Citește și: EXCLUSIV. Interviu cu Burak Özçivit, cel mai chipeș bărbat din lume: „Prin seriale, vrem sa facem cunoscuta Turcia”

Alte filme și seriale turcești pe care le poți viziona

Citește și: Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc “Infidelul”, explică de ce serialul este un succes

Pe lângă îndrăgitele filme și seriale de dragoste, în anul 2023 vor apărea alte două producții de tipul dramă și psihologice, care vă vor ține cu sufletul la gură.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Este vorba despre serialul „ Ömer ”, inspirat de o producție de la Netflix, „ Shtisel ”, care prezintă viețile unor evrei ultra ortodocși. Spre deosebire de producția de pe Netflix, în serialul turcesc, personajele vor fi însă musulmane.

Rolul principal masculin este interpretat de actorul Selahattin Pașalı ( „Alegerea”, „Iubirea: Curs pentru începători”, „Miezul nopții la Pera Palace”). Acesta va intra în pielea muezinului Ömer.

Un alt serial foarte bun care va apărea în anul 2023 este „ Ab-ı Hayat ” („ Sursa vieții ”), un serial cu accente psihologice, regizat de cunoscuta Hilal Saral. Pentru acesta filmările au început în luna octombrie a anului trecut, iar protagoniștii acestui serial sunt cunoscuți acroti Hilal Altinbilek  („ Mă numesc Züleyha ”) și Birkan Sokullu ( „ În numele fericirii”, „În dragoste și în război ”).

„Ab-ı Hayat” va spune poveștile misterioase ale unor personaje care trăiesc într-un conac de lux. Birkan îi va da viață lui Doğan, un bărbat care are 117 ani, dar care arată mereu 30 de ani.

Tot anul viitor vor mai apărea și Gulcin Kultur Sahin și Merve Dizdar.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine sunt cei mai frumoși actori din Turcia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies