3 tratamente pentru scalp care stimulează creșterea parului

cresterea parului rapid acasa
cresterea parului rapid acasa cu ajutorul  masajelor

Iată care sunt cele mai bune tratamente pentru a stimula creșterea părului și cum le poți folosi corect, pentru beneficii maxime.

Atunci când vine vorba despre frumusețea părului, multe femei ar petrece ore întregi vorbind despre toate produsele la care apelează pentru a avea un păr strălucitor, lung și sănătos. Însă, pentru unele femei, este nevoie de mai mult, chiar de tratamente suplimentare pentru a ajuta la creșterea părului. Iată care sunt cele mai eficiente tratamente pentru scalp care stimulează creșterea părului.

 

Cum ajută tratamentele aplicate pe scalp la creșterea părului

 

Specialiștii recomandă, mai întâi de toate, o serie de analize pentru a descoperi dacă nu există probleme hormonale. Niște probleme asociate cu glanda tiroidă pot încetini creșterea părului, astfel că este nevoie să descoperi cauzele unei creșteri lente a părului. Însă, dacă se descoperă faptul că nu există probleme de natură hormonală, atunci tratamentele aplicate pe scalp pot ajuta foarte mult la creșterea părului. Poți folosi și produse pe bază de biotină, un ingredient extrem de eficient când vine vorba despre creșterea părului.

Vitaminele și suplimentele cu biotină

Un alt factor extrem de important atunci când vine vorba despre o crește rapidă a părului este igiena corectă a părului. Pe piață există numeroase produse care se potrivesc tipului tău de păr și care te ajută să îl menții curat și sănătos. Tunde-ți regulat vârfurile.

pastile pentru cresterea parului
pastile pentru cresterea parului [Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Totul despre implantul mamar. Este cea mai sigură opțiune de mărire a sânilor

Dacă vrei un mic ajutor pentru creșterea părului, există numeroase game de șampon special pentru creșterea părului. Fie că este vorba despre celebrul șampon pentru cai, șampon care ajută la stimularea creșterii firului de păr sau șampoane care sporesc densitatea părului și ajută la regenerarea sănătoasă a părului, nu te teme să le folosești, deoarece îți vor fi de mare ajutor în procesul tău de a avea un păr lung și des.

De asemenea, nu trebuie să uiți nici de măștile și de balsamurile din aceeași gamă. Cu ajutorul acestora, împiedici ruperea firului de păr și ajuți la descurcarea ușoară.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Masarea scalpului ajută, de asemenea, în procesul de creștere a părului. Fie că masezi de două ori pe zi timp de câteva minute scalpul cu degetele sau folosești un ulei pentru păr, trebuie să știi că masajul scalpului este foarte important, deoarece este stimulată microcirculația sângelui.

Aplică pe degete câteva picături de ulei de ricin călduț și masează tot scalpul, începând din partea din față până în partea din spate.

Citește și: 5 sfaturi pentru îngrijirea extensiilor de gene la tine acasă

Cele mai bune tratamente pentru stimularea creșterii părului

Dacă ești adepta tratamentelor naturiste, ei bine, ai la îndemână mai multe ingrediente din bucătărie pe care le poți folosi cu succes pentru creșterea părului.

Citește și: Trucuri și sfaturi utile pentru un păr sănătos

Albușul de ou

masca pentru cresterea parului
masca pentru cresterea parului[Sursa foto: Unsplash]

Acesta conține mulți nutrienți care ajută la creșterea părului, oferă strălucire și părul devine mai puternic. Bate spumă două albușuri sau mai multe dacă ai părul mai lung, aplică pe păr de la rădăcină spre vârfuri și lasă să acționeze timp de 30 de minute.

Spală părul ca de obicei apoi.

Citește și: Totul despre Wet Look, o coafură prefectă pentru covorul roșu

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Apa în care ai fiert cartofii

Această apă este extrem de eficientă pentru creșterea părului. Fierbe doi cartofi de mărime medie cu tot cu coajă într-un litru de apă. Lasă să se răcească, strecoară lichidul și aplică-l pe părul proaspăt spălat.

Uleiul de ricin

Tratament pentru scalp stimulare crestere par
Foloseste ulei pentru a ajuta la cresterea parului[Sursa foto: Unsplash]

Este unul dintre cele mai eficiente tratamente. Folosește cel puțin o dată pe săptămână pe scalp, dar și pe vârfuri.

Masează scalpul pentru beneficii maxime

 

Așa cum enunțam mai devreme, masarea scalpului este esențială pentru a ajuta la creșterea părului. Folosește după fiecare spălare o perie cu dinți mari sau un pieptene pentru a descurca părul și astfel realizezi și un masaj. De asemenea, există mai multe aparate care ajută la masarea scalpului, așa că folosește-le cu încredere.

De asemenea, specialiștii recomandă tunderea regulată a vârfurilor, deoarece în acest fel, părul va crește mult mai repede. În plus, folosirea mai rară a plăcii de păr va ajuta ca părul să fie mai sănătos mai mult timp.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum ne aranjăm părul ca să fim mai feminine

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies