Trucuri și sfaturi utile pentru un păr sănătos

Trucuri și sfaturi utile pentru un păr sănătos
Trucuri și sfaturi utile pentru un păr sănătos

Aflați din rândurile următoare cum putem să ne întreținem părul frumos, fără să îl spălăm.

Toată lumea își dorește să aibă un păr frumos și sănătos care să pară mereu proaspăt spălat și coafat. Din păcate, programul agitat al vieții de zi cu zi nu ne permite mereu să ne coafăm părul și de multe ori întâmpinăm probleme și în a găsi timpul necesar pentru a-l spăla, mai ales atunci când vorbim despre persoanele cu un păr care se îngrașă foarte repede.

Din fericire există câteva trucuri utile la care să apelăm dacă ne dorim să avem parte de un păr frumos și sănătos chiar și atunci când nu avem prea mult timp să ne ocupăm de el.

În cadrul unei emisiuni, Diana Baicu, specialist în frumusețe a vorbit despre cum putem întreține părul frumos, fără să îl spălăm.

Trucuri și sfaturi utile pentru atunci când nu avem timp să ne spălăm pe cap

Citește și: La cât timp trebuie să tundem vârfurile. ”Vârful care este despicat se rupe, și în loc să ai lungime, pierzi lungime.”

Trucuri și sfaturi utile pentru atunci când nu avem timp să ne spălăm pe cap

Toată lumea a auzit sau poate chiar a folosit șamponul uscat, un produs pe bază de spray care te ajută în situație în care fie vrei ca părul tău să capete mai mult volum sau poate nu ai avut timp să te speli pe cap și ai nevoie de un produs care să te ajute să ai parte de un aspect frumos și curat

al părului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chiar dacă este o soluție de rezervă, acest produs nu trebuie să fie folosit în mod regulat și nu trebuie să înlocuiască șamponul normal. De asemenea, trebuie ca înainte să ne achiziționăm un șampon uscat să citim foarte bine eticheta pentru că sunt unele ingrediente pe care indicat ar fi să le evităm.

Șampoanele uscate sunt un aliat de nădejde în special atunci când călătorim sau pur și simplu ni s-a îngrășat părul. Rolul lor este de a elimina excesul de sebum. Ele de obicei sunt pe bază de amidon. De preferat să folosim produse pe baza de amidon de orez pentru că sunt mai fine. Niciodată să nu folosim produse pe bază de pudră de talc pentru că pudra de talc deshidratează părul și este de preferat să fie infuzate cu diferite uleiuri.

Există multe tipuri de șampoane uscate. Rolul lor este să rărească intervalul dintre spălări. În acest caz le aplicăm pe cărarea pe care o avem, la rădăcină. Masăm puțin și părul nostru o să arate foarte bine .”, a explicat specialistul în domeniu. 

Trucuri și sfaturi utile pentru un păr sănătos

De asemenea, șamponul uscat se poate folosi și de către persoanele care au un păr foarte fin și vor să îi ofere mai mult volum. În acest caz aplicarea este diferită.

Trebuie să facem mai multe cărări la nivelul scalpului și să masăm până ce obținem volumul dorit la nivelul părului.

Totodată, potrivit specialistului în domeniu, în cazul în care ne simțim părul uscat, există și variante de balsam uscat, care ne ajută să avem parte de un aspect al părului frumos și sănătos și vin fie în completarea șamponului uscat, fie separat. În cazul în care îl folosim în combinație cu șamponul uscat, balsamul uscat trebuie folosit după ce am aplicat șamponul uscat, trebuie pulverizat la nivelul părului și masat părul puțin până ce se

absoarbe.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru un plus de volum există și  produse sub formă de spray care se transformă în pudră la contact cu părul.  

Truc simplu pentru bucle rezistente

Citește și: Trucul simplu inspirat de la Kate Middleton a făcut înconjurul lumii! Ce face Ducesa de Cambridge pentru a arăta mai tânără de fiecare dată

Truc simplu pentru bucle rezistente

În cazul persoanelor care vor să aibă parte de bucle rezistente, specialistul în domeniu le recomandă să secționeze părul în mai multe șuvițe pe care le transformă într-o buclă făcută întotdeauna spre exterior și care trebuie prinsă cu un clește.

Peste ele pulverizăm un spray de textură, iar după ce desfacem părul, aplicăm pe suprafața părului prin intermediul unor mișcări de masaj un produs destinat reparării vârfurilor.

 


Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Totul despre Wet Look, o coafură prefectă pentru covorul roșu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies